رازهای بیش فعالی کودکان

رازهای بیش فعالی کودکان

رازهای بیش فعالی کودکان چیست ؟ بیش فعالی کودکان و بزرگسالان  (به معنی فعالیت بیش تر از حد نرمال) اختلالی است که باعث می شود مبتلایان به آن نسبت به دیگر افراد فعالیت بیش از اندازه داشته باشند و نتوانند روی مسایل به اندازه کافی تمرکز نمایند.

در این مقاله قصد داریم که نکانی را در خصوص این اختلال بیان کنیم که شاید به فهم بهتر نشانه های این اختلال در کودکان و یا اصطلاحا رازهای بیش فعالی کودکان کمک کرده باشیم. توصیه میکنم قبل از خواندن این مقاله، اگر اطلاعات کافی در خصوص این اختلال ندارید، مقالات بیش فعالی چیست و بیش فعالی کودکان  را مطالعه فرمایید.

 اما اگر بخواهیم توضیحی مختصر در خصوص این اختلال بدهیم باید بگوئیم که این اختلال از کودکی آغاز می شود و در صورتی که درمان نشود تا بزرگسالی ادامه می یابد. متاسفانه در افرادی که در کودکی علائم بیش فعالی داشته اند، احتمال بیشتری وجود دارد که در بزرگسالی درگیر اعتیاد و بزهکاری و آسیب های جدی شوند. به همین دلیل داشتن شناخت کافی از این اختلال و همچنین دانستن علائم آن کمک می کند والدین بتوانند از خردسالی بیش فعالی فرزندان خود را تشخیص داده و درمان را آغاز نمایند. در ادامه به بررسی این نشانه ها می پردازیم.

علایم بیش فعالی کودکان

یکی از وظایف والدین و معلمان شناخت علائم بیش فعالی کودکان است. رازهای بیش فعالی کودکان اصولا چند نشانه دارند که در ادامه آن ها را توضیح خواهیم داد.

مشکل در توجه و تمرکز

کودکانی که بیش فعال هستند در دوران مدرسه به صحبت های معلم گوش نمی دهند. این کودکان زمانی که به خانه بر می گردند نمی دانند معلم چه تکلیفی برای آن ها مقرر کرده است. به صورت کلی و با زبان ساده کودکان بیش فعال فقط به فکر داشتن فعالیتی غیر مرتبط با اطرافشان هستند. این کودکان مرتب وسایل خود را گم می کنند و دستورات را فراموش می کنند.

داشتن فعالیت بسیار زیاد یکی از رازهای بیش فعالی کودکان است

کودکان بیش فعال بیش از اندازه انرژی دارند. این کودکان علاقه دارند ساعت ها بدوند و بازی کنند. معمولا این کودکان با خوردن شکلات و شیرینییجات فعالیتشان بیش از اندازه افزایش می یابد. این کودکان بدون توجه به اطراف و آنچه در اطرافشان می گذرد، بازی می کنند.

این افراد قبل از فکر کردن به کاری آن را انجام می دهند

کودکان بیش فعال به صورت کلی در تمرکز کردن دچار مشکل هستند و به همین دلیل قبل از اینکه بتوانند روی موضوع متمرکز شده و به نحوه انجام آن فکر کنند عمل مورد نظر را انجام می دهند. برای مثال زمانی که در خیابان هستید ممکن است ناخودآگاه دست شما را رها کرده و در خیابان بدود. این کودک بدون اینکه به عواقب کار خود فکر کند از درخت بالا می رود و برای پایین آمد هیچ تصور و برنامه ای ندارد. اصطلاحا این کودکان رفتارهای تکانه ای و ناگهانی دارند.

کودکانی با علائم ترکیبی

ممکن است کودک بیش فعال شما همه علائم و یا تعدادی از آن ها را به صورت همزمان داشته باشد. ممکن است مداما بازی کند و توجهی به وسایل خود نکرده و آنها را گم کند.

هر کدام از این نشانه ها مخصوص به نوع خاصی از بیش فعالی است. البته بهتر است اگر یکی از این علائم را در کودک خود تشخیص دادید با متخصص در این مورد مشورت بکنید. هستند کودکانی که انرژی زیادی برای بازی کردن دارند اما در زمینه تمرکز کردن نیز مشکل خاصی ندارند. امروزه با توجه به اینکه کودکان زمان زیادی در خانه های کوچک سپری می کنند نمی توانند کودکی کرده و به اندازه کافی بازی کنند. به همین دلیل با کوچکترین شیطنت ممکن است که بیش فعال به نظر برسند.

پس بهتر است قبل از اینکه صحبت های دیگران را درباره بیش فعال بودن کودک خود قبول کنید، آن را نزد متخصصین واجد شرایط برده تا مشکل کودکتان را تشخیص دهد. دکتر امین اسداله پور به کمک دستگاه ها و متدهای جدید علوم اعصاب و روانشناسی می تواند بیش فعالی کودک شما را تشخیص داده و روش های درمانی روز دنیا را برای درمان او به کار گیرد.

دیگران این مقاله را نیز مطالعه نموده اند : لجبازی کودکان

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد رازهای بیش فعالی کودکان با شماره 02144206861 تماس حاصل فرمایید .

آیا با گذشت زمان کودکان بیش فعالی درمان می شوند؟

علائم رازهای بیش فعالی کودکان

ممکن است بیش فعالی در کودکان به مرور بهتر شود اما در صورتی که برای درمان در کودکی اقدامات لازم را انجام ندهند به صورت کامل درمان نخواهند شد. شاید فعالیت کودک بیش فعال به مرور و با رسیدن به دوره بلوغ کاهش یابد اما نقص در تمرکز تا بزرگسالی به همراه اوست.  افرادی که در کودکی بیش فعالی را تجربه نموده اند در بزرگسالی نیز نمی توانند حواس خود را روی یک کار متمرکز کنند، همچنان ریسک پذیری بالایی دارند و رفتارهای تکانه ای و ناگهانی که در پشت آن ها فکری وجود ندارد از آن ها سر می زند. پس بهترین گزینه، تشخیص بیش فعالی در کودکی و درمان آن است. اما در صورتی که این اتفاق برای شما نیفتاده است نگران نباشید. دکتر اسداله پور اعتقاد دارند در بزرگسالی نیز می توان بیش فعالی و عدم تمرکز را تشخیص داد و بدون دارو درمان کرد.

مقاله انتخابی والدین در این مورد : تکانشگری چیست

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد رازهای بیش فعالی کودکان با شماره 02144206861 تماس حاصل فرمایید .

علت بیش فعالی در کودکان

علت بیش فعالی زمینه های ژنتیکی دارد که معمولا از والدین به کودکان به ارث می رسد. تحقیقات نشان داده است که یک سوم کودکان بیش فعال پدر و یا مادر بیش فعال داشته اند. اما از دلایل دیگر بیش فعال شدن مشکلاتی است که حین بارداری برای مادر اتفاق می افتد. برای مثال مادرانی که دوران بارداری پر استرسی گذرانده اند، مادرانی که کودکشان وزن کمی داشته اند، کودکانی که مادر آنها به مواد و یا داروی خاصی اعتیاد داشته اند، عفونت در مغز کودک و …. ممکن است از دلایل ایجاد بیش فعالی در کودکان باشد.

فعالیت مغز کودکان بیش فعال با دیگر کودکان تفاوتهایی دارد و اگر بتوان به روش هایی این کارکرد مغزی را به شکل نرمال نزدیک کرد، در واقع بدون دارو کودک بیش فعال را درمان نموده ایم. این کار با یکی از جدیدترین متدهای درمانی روز دنیا با نام لورتا نوروفیدبک، انجام می شود.

مقاله جذاب و پر بازدید در این حوزه : ریتالین و هر آنچه در مورد مصرف آن باید بدانید

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد رازهای بیش فعالی کودکان با شماره 02144206861 تماس حاصل فرمایید .

علایم بیش فعالی در بزرگسالان

همانطور که قبلا گفتیم در صورتی که بیش فعالی و عدم تمرکز در کودکی درمان نشود، با افزایش سن درمان نخواهد شد. فردی که بیش فعالی او در کودکی تشخیص داده و درمان نشده است در بزرگسالی علائم بیش فعالی در بزرگسالان را خواهد داشت که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:

  • این فرد روی کار خاصی نمی تواند تمرکز کرده و آن را به پایان برساند.
  • اطرافیان او را انسان بی دقت و فراموشکار می دانند.
  • گوش کردن به صحبت اطرافیان برای این فرد مشکل است مخصوصا اگر صحبت های طرف مقابل برای او جذابیتی نداشته باشد.
  • ایجاد نظم و ترتیب در کارها برای این فرد امکان پذیر نیست.
  • این افراد اصولا از انتظار و کارهای کسل کننده بیزار هستند.
  • زود عصبانی می شوند و دیگران به راحتی می توانند آن ها را تحریک کنند.
  • ممکن است بدون اینکه به عاقبت کار خود فکر کنند، دست به انجام کار عجیبی بزنند.

دیگر والدین مقاله مقابل را بسیار مطالعه نموده اند : اختلالات یادگیری و انواع آن

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد رازهای بیش فعالی کودکان با شماره 02144206861 تماس حاصل فرمایید .

اگر این نشانه ها را در خود دیدید بهتر است برای درمان اقدام کنید. بیش فعالی در بزرگسالی می تواند مانعی برای رشد و ارتقا شما باشد. اگر نتوانید روی شغل خود تمرکز کنید حتما در آن موفق نخواهید شد. اگر نتوانید در روابط اجتماعی خود تعادل را حفظ نمایید به مرور تنها خواهید شد و تصور اطرافیان از شما مثبت نخواهد بود. برای شما دیر نشده است بهتر است با مراجعه به مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر مشکل بیش فعالی و عدم تمرکز خود را بدون دارو برطرف نمایید.

مقاله برگزیده و فیلم اختلال بیش فعالی

درمان بیش فعالی کودکان

رازهای بیش فعالی کودکان

کودکان دارای بیش فعالی اطرافیان خود را آزار می دهد. این کودک به دلیل فعالیت بیش از اندازه خود ممکن است کار معلم را سخت کند و اگر معلم نتواند بیش فعالی کودک را تشخیص دهد حتما او را تنبیه خواهد نمود. این کار اعتماد به نفس کودک را پایین می آورد و ممکن است عواقب بدی برای او داشته باشد. پس باید قبل از اینکه کودک بیش فعال در روابط اجتماعی خود به مشکل بر بخورد درمان را آغاز نمایید. بیش فعالی را به دو شکل درمان می کنند.

برای شناخت دقیق لورتا نوروفیدبک مقاله زیر را مطالعه نمایید و نمونه نظرات والدین را مشاهده نمایید. همین طور مقاله درمان بیش فعالی کودکان را نیز مشاهده کنید.

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد رازهای بیش فعالی کودکان با شماره 02144206861 تماس حاصل فرمایید .

رازهای درمان بیش فعالی کودکان با دارو

در این روش از داروهایی مانند ریتالین، استراموکس یا آتوموکستین و متیل فنیدیت استفاده می شود. این دارو با اینکه در طول روز می‌تواند تمرکز شما را به کار معطوف نموده و علائم بیش فعالی را کنترل نماید اما اثر خود را در طول شب از دست می دهد. دوز این نوع داروها به مرور و با افزایش مصرف و سن، باید افزایش یابد تا تاثیر خود را حفظ کنند و به همین دلیل مصرف آنها باید اصولی و تحت کنترل انجام گیرد. استفاده از ریتالین نتایج خوب کوتاه مدتی خواهد داشت اما درمان این بیماری نخواهد بود و بیشتر کنترل کننده بیماری است.

درمورد معرفی بهترین مراکز درمان بیش فعالی میتوانید به مقاله مرتبط مراجعه نمایید.

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد رازهای بیش فعالی کودکان با شماره 02144206861 تماس حاصل فرمایید .

رازهای درمان بش فعالی کودکان بدون دارو

درمان های غیردارویی بیش فعالی و عدم تمرکز مبتنی بر تکنولوژی های جدید مغز و علوم اعصاب هستند. معمولا در این فناوری ها، کارکرد و فعالیت مغز با استفاده از اصول شرطی سازی عاملی و به کمک دستگاههای ثبت امواج مغزی اصلاح و تنظیم می شوند. مهمترین فناوری این حیطه، نوروفیدبک است که بر دو گونه است: نوروفیدبک سنتی و لورتا نوروفیدبک

درمان بدون دارو

نوروفیدبک معمولی یا سنتی

نوروفیدبک سنتی قدمتی چهل ساله دارد و ابتدا از سوی سازمان فضایی آمریکا (ناسا) به کار گرفته شد. در این روش از یک یا دو الکترود برای ثبت امواج مغزی و تغییر فعالیت مغز استفاده می شود. در این روش روی مناطق مختلف مغز کار می شود و فعالیت قشر مغز تغییر داده می شود.

لورتا

لورتا نسل جدید و بسیار پیشرفته نوروفیدبک است که از سال 2010 مورد استفاده قرار می گیرد. اصول کارکردی آن همانند نوروفیدبک معمولی است اما به جای یک یا دو الکترود در نوروفیدبک معمولی، از نوزده الکترود همزمان استفاده می شود، در هر جلسه روی فعالیت کل مغز و شبکه های مغزی کار می شود و بعلاوه فعالیت مناطق عمقی مغز نیز اصلاح و تنظیم می شود، در حالی که در نوروفیدبک معمولی می توان فقط فعالیت قشر مغز را تغییر داد.

همان طور که در اول مقاله اشاره نمودیم کارکرد مغز افراد بیش فعال با افراد سالم تفاوت هایی دارد. دکتر امین اسداله پور و تیم درمانی ایشان، به کمک لورتا می توانند کارکرد آن قسمتی از مغز که با افراد سالم متفاوت است را اصلاح نموده و بیش فعالی را درمان نماید. در این روش بدون استفاده از هیچ گونه دارو و عوارض مغز فرد بیش فعال اصلاح می شود. از دیگر محاسن این روش کوتاه بودن طول درمان نسبت به روش دارویی و نوروفیدبک معمولی است. بیمار بعد از گذراندن دوره ای مشخص، می تواند تغییرات را احساس نموده و بعد از تکمیل درمان، بهبودی مشکل خود را لمس نماید.

برای دیدن نظرات مراجعین و نتایج درمانی لورتا بر روی بیماران بر روی لینک زیر کلیک کنید.

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد رازهای بیش فعالی کودکان با شماره 02144206861 تماس حاصل فرمایید .

همچنین میتوانید نتایج درمانی لورتا نوروفیدبک را در اینستاگرام مرکز به آدرس زیرمشاهده فرمایید.

 اینستاگرام سایبر(cyberneuro )

6 دیدگاه ها

  • نادر, می 19, 2020 @ 00:40 پاسخ

    هزینه این عمل چقدر است؟
    عوارض جانبی این عمل برای مغز چیست؟
    مطالعه معتبر بین‌المللی روی اثرات این عمل انجام شده؟
    این عمل در کدوم کشورهای اروپایی یا آمریکایی انجام میشود؟
    آیا FDAاین روش درمان را تایید کرده یا خیر؟
    لطفا اگر مطالعه شده خبر دهید

  • زهره فتاحی, می 21, 2020 @ 16:22 پاسخ

    سلام خسته نباشید
    من از بچه گی بیش فعال بودم درمان نشدم الان نزدیک یک ساله که اقدام کردم برای درمان ولی بازم تمرکز ندارم زود عصبی میشم استرسم زیاد
    دارو هم مصرف میکنم بعد از اینکه داروم تموم میشه دوباره بی حوصله وتمرکز ندارم و نمیتونم درس بخونم
    الان که من ۱۷ سالمه
    ینی بیش فعالی من درمان نمیشه
    اگه میشه راهنمایی کنید

  • mohadeseh, می 31, 2020 @ 14:44 پاسخ

    سلام من متولد 1380 هستم
    هیچ وقت نمیتونم تمرکز ک دقت و توجه کنم و همین عامل باعث شده خانوادم منو تنبل تصور کنن گاهی اوقات واقعا طرز رفتارشون فکراشون ازارم میده اما چاره ای جز تحمل ندارم
    هزینه های درمان کم توجهی هم خیلی زیاده چون پدر مادرم به این موضوع اعتقادی ندارن مجبورم خودم لینکارو کنم

  • اردشیرنژاد, آگوست 8, 2020 @ 09:46 پاسخ

    باسلام خدمت شماپسرم یازده سالشه تومدرسه هیچوقت تمرکزنداره نمرات خوبی هم نمیگیره درحد قابل قبول یاخوب همیشه تنهاست وهیکس باهاش دوست نمیشه این موضوع خیلی ناراحتم میکنه همیشه فحش میده از هرجایی وبه هرنحوی بشنوه سریع یادمیگیره ودائم تکرارمیکنه خیلی زودعصبانی میشه بیشتربازیهای کامپیوتری انجام میده ویاکارتون میبینه تحرکش زیادنیست درضمن میگه مدرسه رودوست نداره روانپزشک بردم داروبهش دادن همسرم به شدت مخالفه براش نگرفت میگه اعتیاداوره ‌عوارض داره هزینه ی جلسات نوروفیدبک چقدره شنیدم قیمتش بالاست باتوجه به اینکه جلسات متعددی باید انجام بشه امیدوارم اونقدری باشه که بتونیم از پسش برییاییم ممنون از شما

  • اردشیرنژاد, آگوست 8, 2020 @ 09:50 پاسخ

    شنیدم جلسات نوروفیدبک همراه بادارو بایدباشه درسته؟ولی توسایت شمازده بدون دارو

  • حجت کسکین تبریزی, سپتامبر 24, 2020 @ 16:18 پاسخ

    نوروفید بک عارضه ندارد؟وچرا دکتر روانشناسی که درمان کودکمان را به او سپردیم نورو فید بک را تجویز نمی کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *