بیش فعالی بزرگسالان

بیش فعالی بزرگسالان

بیش فعالی بزرگسالان اختلالی است که امروزه بسیاری از افراد دانسته و ندانسته با آن درگیر هستند. طبق آمار امروزه حدود ده میلیون از بزرگسالان دارای این بیماری می باشند و فقط در برخی از آن ها این بیماری تشخیص داده شده و باقی آن ها بدون آنکه بدانند به این بیماری دچار هستند و عوارض آن تاثیر زیادی بر زندگیشان گذاشته است.

بیش فعالی بزرگسالان با گذشت زمان به یکباره درمان نمی شود. فقط ممکن است با افزایش سن شکل تاثیر آن بر زندگی فرد تغییر کند. تحقیقات نشان داده قرار گیری بیشتر در معرض خطرات و عوارضی چون گوشه گیری، افسردگی، اختلالات رفتاری و گرایش به الکل و مواد مخدر از اثرات این بیماری است.

در ادامه مقاله بیش فعالی بزرگسالان با ما همراه باشید تا به بررسی کامل این بیماری بپردازیم. همین طور می توانید از مشاوره رایگان تلفنی متخصصین مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر به شماره 02144206861 استفاده کنید و مشکلتان را بیان کنید تا برای درمان آن راهنماییتان کنند.

انواع بیش فعالی بزرگسالان

شورای روانشناسان آمریکا این اختلال را در 3 دسته قرار می دهند:

  • عمدتا بی توجه
  • تکانشی
  • ترکیبی

در ادامه به بررسی هر یک از این دسته ها می پردازیم و نشانه های هرکدام را بیان می کنیم تا تفاوت آن ها را به خوبی متوجه شوید.

دسته اول: عمدتا بی توجه

بیش فعالی بزرگسالان در این دسته، با نشانه هایی چون عدم توجه و نداشتن دقت کافی در مسائل و اشتباهاتی که ناشی از بی توجهی آنان است همراه است. از علائم تشخیص این دسته از افراد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نوجه خود را در کوتاه ترین زمان از دست می دهند.
  • وقتی با آنان حرف می زنند، گویی به صحبت دیگران اصلا گوش نمی دهند.
  • این افراد بی نظم بوده و علاقه ای به سازماندهی چیزها ندارند.
  • از فعالیت های ذهنی فراری اند و برایشان خسته کننده است.
  • فراموش کار هستند در بسیاری از موارد و با کوچکترین چیزی حواسشان از کاری که می کنند پرت می شود.

دسته دوم: بیش فعال – تکانشی

این دسته از بیش فعالی بزرگسالان مهم ترین مشخصه اش بی قراری و انجام کار های یکدفعه ای یا تکانشی بوده. از علائم دیگری که می توان به آن ها اشاره کرد موارد زیر است:

  • نمی توانند در جایی ثابت بنشینند و دائم حرکت می کنند و می چرخند.
  • در کودکی زیاد از اشیا بالا می روند و یا بدو بدو می کنند و هنگام بزرگسالی دائما بی قراراند.
  • در انجام اعمالی که باید آهسته صورت بگیرد مشکل دارند و تحمل آن را ندارند.
  • بسیار حرف می زنند و در وسط صحبت و سوال دیگران می پرند و تا پایان حرف طرف مقابل صبر نمی کنند.
  • حوصله انتظار کشیدن را ندارند و در کارهایی که نیاز به نوبت گیری است سخت شرکت می کنند.
  • کار خود را نمی کنند و دائما در کار دیگران دخالت می کنند و یا آن ها را کنار می گذارند.

دسته سوم: ترکیبی

افراد مبتلا به بیش فعالی بزرگسالان که در این دسته قرار می گیرند ترکیبی از علائم موجود در دو دسته پیشین را دارا می باشند. این علائم در طول زمان ممکن است تغییر کنند و ممکن است افراد مبتلا به این نوع، در بیان کودکی خود موارد متفاوتی را بیان کنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید مقالهعلائم بیش فعالی در بزرگسالان را نیز در وبسایت ما مطالعه فرمائید.

راه های تشخیص بیش فعالی بزرگسالان

تشخیص بیش فعالی بزرگسالان

شورای روان پزشکان کشور آمریکا که به DSM-5 مشهور هستند، راهنمایی های بسیار مفیدی در خصوص تشخیص بیش فعالی بزرگسالان را در چاپ 5 کتاب خود آورده اند. این راهنمایی ها و نکات مرجع متخصصین در هنگام مراجع بیمار به آن ها هستند. در مورد بزرگسالان  مشکوک به بیش فعالی، آن ها باید حداقل پنج مورد از نشانه های ذکر شده را داشته باشند. این علائم دائما ممکن است تغییر کنند، برای همین متخصص باید به بررسی این علائم از کودکی تا الان بپردازد. برخی از این روش ها را در ذیل برایتان آورده ایم:

نقشه مغزی

نقشه مغزی اطلاعات بسیار زیادی را در خصوص اختلالات و نقاط آسیب دیده مغز، در اختیار متخصص قرار می دهد و تشخیص را برای ایشان بسیار راحت می کند. توجه داشته باشید که نقشه مغزی با نوار مغزی متفاوت می باشد و با استفاده از دستگاه لورتا نوروفیدبک انجام می گیرد که دستگاه بسیار پیشرفته با دقت بسیار بالا می باشد.

مصاحبه مستقیم با فرد مبتلا

در این نوع روش تشخیص بیش فعالی بزرگسالان متخصص برخی فاکتورها را انتخاب می کند و به بررسی وجود این فاکتورها در فرد می پردازد. و این که این فاکتور ها چگونه بر زندگی او اثرگذار بوده اند را مورد مطالعه قرار می دهد. در این روش، متخصص تمامی سوابق روانپزشکی و وقایع زندگی شخص را از گذشته تا کنون مورد بررسی قرار می دهد. همین طور با شنیدن اتفاقات زندگی او به بررسی علل تصمیمات فرد در مواجه شدن با مسائل مختلف و ارزیابی آن ها می پردازد.

برای مشاوره رایگان با متخصصین بیش فعالی بزرگسالان مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر تماس بگیرید.

صحبت با یکی از افراد نزدیک به مراجع

بیشتر بزرگسالان که دارای اختلال بیش فعالی هستند، ممکن است به خوبی اتفاقات را به خاطر نیارند.  یا این که در بیان کردن علامت ها و نشانه ها، آن ها را عادی جلوه دهند. اما یک فردی که با او زندگی می کند مثل پدر و مادر، برادر یا خواهر، همسر و یا یک دوست صمیمی ممکن است این جزئیات برایش واضح تر باشد و بهتر توصیفشان کند.

بررسی آزمایشات

افرادی که برای تست ADHD به متخصص مراجعه می کنند اول باید تست های پزشکی بر روی آن ها انجام شود. زیرا در برخی موارد افراد مبتلا به تیروئید و افرادی که دچار تشنج می شوند، ممکن است نشانه هایی شبیه به ADHD داشته باشند.

این تست های جسمی مشخص نمی کند که فرد دارای بیش فعالی است، اما نشان می دهد که نشانه های موجود به دلیل بیماری بدنی هستند یا خیر.

بررسی شرایط زندگی حال حاضر بیمار

اگر بیمار به دلیل داشتن بیش فعالی بزرگسالان اقدام به درمان کند ولی مشکلات او به دلیل داشتن بیش فعالی نباشد، در نهایت فرد بهبود پیدا نمی کند. ممکن است این مشکلات به دلیل شرایط زندگی بیمار به وجود آمده باشد. این عوامل بررسی و باید حذف شوند. در غیر این صورت درمان بیمار روند خوبی را طی نمی کند.

برای مشاوره رایگان با متخصصین بیش فعالی بزرگسالان مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر تماس بگیرید.

مواردی مهم در مورد تشخیص بیش فعالی بزرگسالان

بیش فعالی بزرگسالان

در برخی افراد مبتلا به این بیماری، نشانه هایی وجود دارد که تشخیص را راحت می کند. این نشانه ها شامل موارد زیر می شوند:

  • دائما لوازم خود را گم می کنند.
  • موفق به انجام کامل یک کار نمی شوند و حواس پرت هستند.
  • از افراد نزدیک شاید شنیده باشند که شما دارای بیش فعالی هستید.

تشخیص به موقع بیش فعالی بزرگسالان مهم ترین و ابتدایی ترین مرحله در بهبودی فرد مبتلا است. پی بردن به دلایل و نشانه هایی که باعث بوجود آمدن اختلال در زندگیتان می شود مهم است. زیرا حل آن ها موجب پیشرفت شغلی و راحتی زندگی و روابط فرد می شود.

اهمیت تشخیص بیش فعالی بزرگسالان

افراد مبتلا معمولا پس از درک اختلال خود، دلیل بسیاری از انتخابات و تصمیم های قبل خود را می فهمند. در نتیجه تلاش می کنند با کنترل و درمان کامل به بهبود وضعیت خود کمک کنند.

پس از تشخیص، متخصص گزینه های درمان بیش فعالی بزرگسالان را برای بیمار بیان می کند. این گزینه ها ممکن است متفاوت از یکدیگر باشند. در برخی موارد ممکن است فقط تغییر در شیوه زندگی فرد باشد، ولی معمولا دارای بیش از یک مولفه است که باید تغییر کند.

تشخیص قطعی

تشخیص بیش فعالی بزرگسالان بطور قطعی، به سادگی و با یک مکالمه کوتاه با مراجع امکان پذیر نیست. این امکان که فرد مبتلا هنگام مراجعه به مراکز درمانی علائم خود را پنهان کند و هیچ نشانه ای از خود بروز ندهد موجود است. به همین دلیل پزشک متخصص نیاز دارد به یک اشراف کلی از وضعیت زندگی او از گذشته تا کنون برسد. این امر با برسسی حدود علائم از کودکی تا بزرگسالی انجام می گیرد.

عوامل مهم دیگر در تشخیص

  • تعداد علائم تشخیص داده شده در فرد مبتلا.
  • میزان بروز علائم و شدت آن ها.
  • زمان ظهور این علائم و مقدار ادامه پیدا کردن آن.
  • این که علائم بوجود آمده در چه موردی مشکل ساز شده است.
  • محل آن (برای مثال فقط در محل کار این علائم رخ می دهد).

در نهایت متخصص تشخیص می دهد که این علائم بر اثر قرار گیری در یک محیط خاص به وجود آمده است یا خیر. برخی از علائم خود را در سن دوازده سالگی  باید نشان دهند و برای بررسی این موضوع حتما نیاز به صحبت با والدین و یا فردی که در کودکی در کنار بیمار بوده نیاز است.  برای مشاوره رایگان با متخصصین بیش فعالی بزرگسالان مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر تماس بگیرید.

تاثیر بیش فعالی بزگسالان بر زندگی افراد

این بیماری، حداقل بر دو فاکتور مهم زندگی افراد مبتلا تاثیر بسزایی می گذارد. یکی از فاکتورها می تواند عدم موفقیت فرد در حوزه اقتصادی زندگی خود باشد. سابقه درگیری و زد و خورد، ازدواج ناموفق، برکناری از شغل، عدم توانایی در پس انداز پول و هزینه های تکانشی ، عدم موفقیت تحصیلی و …همه و همه از این قبیل فاکتورها هستند.

تاثیر بیش فعالی بزرگسالان در ارتباط با افراد

در صورت عدم شروع مراحل درمان، این اختلال در زندگی اجتماعی و ارتباط با افراد دیگر تاثیر می گذارد. این تاثیر به میزانی است که برخی مواقع حتی خانواده فرد مبتلا به این اختلال نیز بسیار اذیت می شوند. افراد مبتلا ممکن است در هنگام ورود به روابط عاطفی نیز مشکلات زیادی را تجربه کنند. شکست، نداشتن امید به آینده، ملامت کردن مدام خود از دیگر چیزهایی است که افراد دارای بیش فعالی بزرگسالان ممکن است تجربه کنند.

اثرات مخرب در کار و شغل افراد

علائم این بیماری در محل کار و ارتیاط با همکاران نیز تاثیر زیادی می گذارد. فرد در هنگام انجام شغل خود و مسئولیت های روزانه خود نیز ممکن است با مشکلات زیادی مواجه شود.

بیش فعالی بزرگسالان معمولا با عدم تمرکز در افراد همراه است. این امر باعث می شود انجام امور محول شده به آن ها را فراموش کنند. و یا در انجام آن ها آن بازدهی مناسب را نداشته باشند. در نتیجه عدم موفقیت در تحصیل و شغل نیز یکی دیگر از نتایج ابتلا به این بیماری می باشد.

بیش فعالی بزرگسالان موجب می شود که عواقب کارهای خود را در بلند مدت در نظر نگیرند. این که مغز در تحلیل افکار و اجرای آن ها توانایی بالا داشته باشد، به یکی از فاکتورهای مهم شغلی تبدیل شده است. نداشتن این توانایی در مبتلایان به این بیماری باعث می شود که در انجام وظایفشان با مشکل روبرو شوند و یا به کل وظیفه مهمی که به آن ها واگذار شده را فراموش کنند.

چه کسانی صلاحیت تشخیص بیش فعالی بزرگسالان را دارند

ADHD بزرگسالان

برای تشخیص بیش فعالی در بزرگسالان و بررسی وضعیتشان شما باید به روانشناسان، متخصصین علوم اعصاب و یا متخصصان بهداشت روان مراجعه کنید. تنها این افراد صلاحیت تشخیص این بیماری را دارند. همین طور معیار دیگر می تواند میزان تجربه متخصص و تعداد افرادی که به او مراجعه کرده اند و از او برنامه ای برای بهبود وضعیت خود گرفته اند و نتیجه بدست آمده از این برنامه ها باشد. شما می توانید از مشاوره رایگان تلفنی متخصصین مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر به شماره 02144206861 استفاده کنید و راهنمایی بگیرید.

استفاده از پرسشنامه های سایت ها

برخی سایت ها هستند که سوالاتی را عنوان می کنند و به بیان علائم بیش فعالی بزرگسالان می پردازند و در نهایت نتیجه گیری می کنند. باید بدانید که اکثریت این سایت ها به هیچ عنوان مورد تائید نبوده و هیچ اعتباری ندارند. توصیه ما این است که از استفاده از این قبیل سایت ها خودداری فرمائید. تشخیص این اختلال فقط از سمت یک متخصص این حوزه امکان پذیر خواهد بود.

از کجا بدانیم که نیاز به مراجعه به متخصص داریم؟

اغلب افرادی که مبتلا به بیش فعالی بزرگسالان هستند، مشکلاتی در یک یا چند شاخه زندگی خود دارند و یا در گذشته داشته اند. این افراد نیاز به بررسی متخصص دارند. برخی از این مشکلات را در ذیل به اختصار آورده ایم:

  • نا امیدی به انجام کارها و حس کردن فشار زیاد استرسی بر خود و نگرانی به صورت دائم در طول روز.
  • ادامه ندادن تحصیل و دانشگاه و شغل و یا این شاخه اون شاخه شدن.
  • اخراج شدن از کار به صورت مکرر.
  • از یاد بردن نکات مهم و ناراحت شدن با کوچکترین چیز.
  • نداشتن قابلیت مدیریت مساائلی که در طی روز باید انجام دهند.
  • عدم توانایی در به اتمام رساندن کارها و مشکل در سازماندهی.

تاثیر خانواده و خود شخص بر بیش فعالی بزرگسالان

در برخی از موارد ظهور علائم بیش فعالی ممکن است علل مختلفی داشته باشند. برخی از این علائم را شما در سنین کم می بینید و برایتان کاملا مشهود است ولی بعضی از بزرگسالان ممکن است تا کنون مشکل جدی ای را در خود مشاهده نکرده باشند.

ممکن است این افراد موفق و دارای استعداد زیادی باشند و به هیچ کدام از مشکلات ذکر شده برنخورند و بطور اتفاقی مشکلات خود را شناسائی کنند و به بهبود رفتار و اعمال خود بپردازند.

از طرفی ممکن است در خانواده ای با محیطی کاملا محافظت شده رشد کرده باشند و حمایت آن ها باعث شده باشد که ظهور این علائم به حداقل رسیده باشد. در این موارد ممکن است فرد بعد از شروع زندگی مستقل خود و بدور از خانواده مشکلاتی را تجربه کند.

مراحل بررسی بیش فعالی بزرگسالان در افراد

بیشتر افراد هنگامی که می خواهند وضعیت خود را بررسی کنند، استرس دارند. در حالی که وقتی به صدمه ای فکر کنند که این اختلال ممکن است به فاکتورهای اساسی زندگیشان زده باشد، به سرعت پروسه بررسی وضعیت خود را شروع می کنند. در برخی موارد حرف ها و تفکرات غلط مانع افراد می شود که هرچه زودتر اختلالشان را درمان کنند. مثلا، این تفکر که بیش فعالی در کودکان فقط وجود دارد. در صورتی که این طور نیست و بیش فعالی بزرگسالان امروزه بسیار رایج است.

در هنگام مراجعه به متخصص، اگر مدارکی از کودکی خود دارید حتما همراه خود بیاورید. مدارکی همچون هرگونه آزمایش ، پرونده های روانشناسی، کارنامه و سوابق تحصیلی کودکی حتی دوره مهد. اگر مشکلاتی همچون مشکل در محیط کار برایتان بوجود آمده است و گزارشی در این خصوص دارید مانند ارزیابی های شغلی، به همراه داشتن آن ها نیز می تواند کمک کند.

چه نوع بررسی تمامی جوانب بیش فعالی بزرگسالان را در بر می گیرد؟

روش بررسی بیش فعالی بزرگسالان در متخصصان مختلف، متفاوت است. اما بعضی از پروتکل ها هستند که در میان تمامی این روش ها وجودشان ضرورت دارد.

از جمله این موارد می توان به مصاحبه با مراجع و فرد نزدیک به او  و  بررسی علامت ها و نشانه های موجود در کتاب مرجع DSM5 اشاره کرد.

معیارهای سطح بندی استاندارد برای اعمال بزرگسالان مبتلا به بیش فعالی و برخی آزمایشات مانند نقشه مغزی ممکن است با تشخیص متخصص لازم باشند. در ادامه به بررسی هرکدام از این موارد به صورت دقیق تر پرداخته ایم:

مصاحبه با مراجع

در این مصاحبه سوالات بسیار مهم و از قبل تعیین شده پرسیده می شود. و تمامی اطلاعات فرد از گذشته تا کنون را در نهایت گزارش می دهد. می توان گفت این مصاحبه پر اهمیت ترین بخش در تشخیص بیش فعالی بزرگسالان بوده. سوالات متخصص موضوعات وسیعی را در بر می گیرد. و درباره هر کدام از مباحث بطور کامل با مراجع صحبت می کند و برای این که کاملا سوالاتش تمامی زمینه ها را در بر گیرد، پرسش های بعدی را مطرح می کند. پزشک متخصص نشانه های وجود اختلال، شدت وجود علائم، مقدار زمان حضور علائم در فرد و همچنین تاثیری که در زندگی او گذاشته است را  به طور کامل بررسی می کند.

برای مشاوره رایگان با متخصصین بیش فعالی بزرگسالان مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر تماس بگیرید.

تشخیص سایر بیماری های ممکن مراجعه کننده

هنگامی که به متخصص مراجعه می کنید، متخصص علاوه بر بررسی بیش فعالی بزرگسالان، نشانه های وجود سایر بیماری های ذهنی را ارزیابی می کند. در این مصاحبه که متخصص با دقت تمام انجام می دهد ممکن است حضور بیماری هایی که علائمی مشابه دارند را نیز متوجه شود.

برخی اختلالات هستند که به همراه بیش فعالی در افراد شکل می گیرند و طبق تحقیقات در اکثر افراد مبتلا به بیش فعالی بزرگسالان حداقل یک اختلال دیگر وجود دارد.

از جمله این اختلالت که مکمل بیش فعالی هستند می توان به اختلالات یادگیری، مضطرب بودن، استفاده از مخدرها و افسردگی فرد اشاره کرد. حتی ممکن است اختلالات اصلی فرد همین ها بوده باشند و  با بیش فعالی اشتباه گرفته شده باشند ( تشخیص آن توسط متخصص صورت می گیرد ).

برای گرفتن نتیجه مطلوب در درمان بیش فعالی بزرگسالان، حتما باید تمامی اختلالات به درستی شناسائی شوند. زیرا اگر این اتفاق رخ ندهد درمان هم بدرستی انجام نمی شود و حتی ممکن است منجر به درمان غلط بیمار شود.

از سوالات دیگر متخصص در این مصاحبه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سوابق استفاده از مواد و الکل، مشکل در رانندگی و تصادفات، مشکل در ارتباط با همسر، ارتباط با خانواده و دیگر افراد جامعه، وضعیت ورزش کردن در زمان حال و بچگی و سایر سوالاتی که می تواند از نشانه های بیش فعالی بزرگسالان باشد.

مصاحبه کردن با افراد نزدیک به فرد مبتلا

روش دیگری که به تشخیص این اختلال کمک می کند مصاحبه متخصص با فردی نزدیک به بیمار می باشد. این افراد که باید شناخت خوبی از او داشته باشند، می توانند شامل پدر و مادر و دوست صمیمی و همسر یا همخونه و پارتنر فرد مبتلا باشند.

استفاده از این روش بدلیل دروغ گفتن مراجع نمی باشد. بلکه دلیل آن این است که اکثر افراد مبتلا به بیش فعالی بزرگسالان، حفره های ذهنی دارند که ممکن است بسیاری از وقایع را فراموش کرده و یا از نظرشان بسیار بی اهمیت باشند و در مصاحبه مستقیم بسیار این عوامل را کمرنگ تر از چیزی که در واقعیت اتفاق می افتد توصیف کنند.

همین طور امکان دارد افراد دارای بیش فعالی بزرگسالان، کودکی خود را به خوبی به خاطر نیاورند و برخی وقایع و اتفاقات را در آن زمان متوجه نشده باشند. به همین دلیل متخصص معمولا با یک فردی که در آن زمان نزدیک به او بوده مصاحبه می کند.

در خصوص افرادی که ازدواج کرده اند، بهتر است که متخصص به طور همزمان با هردوی این افراد مصاحبه کند. زیرا این روش به درک بهتر افراد از تفکرات یکدیگر و تاثیری که این بیماری بر زندگی  فرد مبتلا می گذارد کمک می کند. در نتیجه افراد با کمک به یکدیگر به درمان این اختلال می پردازند.

طبق تحقیقات تعداد زیادی از مبتلایان به بیش فعالی بزگسالان به دلیل این که از این مشکل خجالت می کشند و از به زبان آوردن آن ها شرم می کنند. در هنگام مصاحبه صداقت کافی را ندارند. و بطور واضح همه ی مشکلات خود را بیان نمی کنند.

اما توجه داشته باشید که این کار شما ممکن است در تشخیص متخصص در هنگام مصاحبه که مهم ترین بخش در تشخیص بوده اشتباه ایجاد کند و روند درمان طبق انتظار طی نشود.

معیارهای سطح بندی استاندارد بیش فعالی بزرگسالان

این معیارهای استاندارد که با تحقیق بر مبتلایان و افراد عادی شکل گرفته اند، در فرم هایی شامل سوالات هدفمند قرار گرفته اند. در این سوالات  فاکتورهایی به طور نامحسوس وجود دارد که افراد دارای بیش فعالی بزرگسالان را از افراد عادی متمایز می کند. اما توجه داشته باشید استفاده از این فرم ها و پر کردن آن ها توسط مراجع و افراد نزدیک به او کمک می کند. ولی با آن ها هیچ چیز را نمی توان تشخیص داد. فرم ها تنها اطلاعاتی را در اختیار متخصص قرار می دهند که در تشخیص اصلی به او کمک می کند.

باقی آزمایشات روان شناختی

افراد مشکلات و اختلالات متفاوتی را دارند، بنابراین این آزمایشات و آزمون های روان شناختی برای افراد متفاوت می باشند. آزمایشات نیز بیش فعالی را در بزرگسالان به صورت حتمی مشخص نمی کنند ولی داده های مهمی را در خصوص نحوه اثر گذاشتن این اختلالات بر مغز و ذهن را در اختیار متخصص قرار می دهند.

پزشک متخصص با توجه به نوع اختلالی که در فرد مبتلا تشخیص می دهد نوع آزمایش را مشخص می کند. برای نمونه ، هنگامی که متخصص تشخیص دهد فردی نشانه های اختلال یادگیری دارد، توانایی ذهنی او را مورد آزمایش قرار می دهد.

بررسی اجمالی وضعیت بیش فعالی بزرگسالان

متخصص در انتها با توجه به اطلاعات بدست آمده از موارد فوق نتیجه گیری می کند. و تشخیص خود را به خود مراجع یا یکی از افراد نزدیک به او اعلام می کند. تشخیص او ممکن است بیش فعالی بزرگسالان یا دیگر اختلالات ذهنی باشد. سپس برنامه ی درمانی مخصوص فرد مبتلا را اعلام می کند و از او و خانواده اش می خواهد که طبق این برنامه عمل کنند تا درمان او به پایان برسد.

مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر با جدیدترین متد های درمانی روز دنیا و با مدیریت جناب آقای دکتر امین اسداله پور ( دارای مدرک PHD و دکتری علوم اعصاب شناختی )، با چند شعبه فعال در شهرهای مختلف، بزرگ ترین و بهترین مرکز درمان بیش فعالی بزرگسالان در ایران می باشد. می توانید قبل از حضور در مراکز سایبر مشاوره تلفنی رایگان نیز دریافت کنید. با تشکر از وقتی که برای مطالعه مقاله قرار دادید. لطفا ما را در ایستاگرم نیز دنبال کنید:

ایستاگرام سایبر

اینستاگرم مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر