برای درمان اضطراب روش های مختلفی وجود دارد که ما در این مقاله قصد داریم که تمامی این روش ها را برای شما عزیزان توضیح دهیم. قطعا ترس در بسیاری از مراحل زندگی به سراغ ما می آید و این امری طبیعی است. اما اگر کسی به صورت دائم درگیر آن شود، در صورت عدم درمان این ترس ها حالت بیماری به خود می گیرند و زندگی شخص را تحت تاثیر قرار می دهد.
درمان اضطراب امروزه مثل دوران قدیم زیاد دشوار نمی باشد. توجه داشته باشید که ترس یک امر طبیعی در وجود و ذات هر انسانی می باشد و در تمام افراد تاریخ وجود داشته است. همین امر موجب هشدار دادن به انسان در مواقع خطر می شود و دلیل زنده بودن انسان در طول تاریخ همین امر بوده است. در حال حاضر بدلیل شیوع ویروس کرونا، بسیاری از مردم سراسر جهان دچار این اختلال شده اند و ترس از دست دادن عزیزانشان را دارند.
در صورت عدم درمان اضطراب، این ترس می تواند کنترل زندگی فرد را دشوار کرده تا حدی که ادامه ی زندگی را برای او دشوار سازد. برای همین متوجه شده اید که افراد معمولا درمورد ترس های خود به صورت اغراق آمیزی صحبت می کنند.
با عدم درمان اضطراب، این اختلال ممکن است توسط تجربه های سخت زندگی و عوامل شخصیتی شدیدتر شود و موجب ناراحتی جسمی و روانی و مختل شدن زندگی فرد شود. اما نترسیدن زیاد هم خود یک اختلال به حساب می آید. برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان از متخصصین ما در مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر،در این خصوص می توانید با شماره تلفن 02144206861 تماس حاصل فرمائید. می توانید مقاله بهترین دکتر درمان اضطراب را نیز در این خصوص مطالعه کنید.
آنچه در این مقاله خواهید خواند:
قبل از شروع پروسه درمان اضطراب، فرد باید تشخیص دهد که با کدام نوع آن درگیر می باشد. از علائم رایج این اختلال می توان به ضربان قلب شدید، اختلال و درد در عضلات بدن اشاره کرد. این علائم در زمان آزاد شدن هورمون های اضطراب به وجود می آِیند و در این زمان تمرکز فرد افزایش می یابد و بعد از پایان این مرحله، فرد به آرامش می رسد.
اضطراب مقداری برای انسان لازم می باشد و باعث می شود که انسان خطر را تشخیص دهد و به آن جواب درست بدهد. همین طور باعث می شود که هر فرد در هنگام قرار گیری در موقعیت های متفاوت بتواند از خود مراقبت کند و خطرات تصمیم خود را بسنجد و بعد به آن عمل کند. اما اگر این اضطراب ادامه دار باشند باید به فکر درمان آن باشید تا مشکلات بیشتری را بوجود نیاورد.
در قرن بیست و یکم، افراد در موقعیت های زیادی قرار می گیرند که استرس را تجربه می کنند. ترس از دست دادن عزیزان، میزان درآمد و وضعیت شغلی، مریضی های مختلف، امتحانات، مسافرت با هواپیما و مکالمات مهم کاری و… موجب افزایش ترس می شوند. این ترس ها شاید در وهله اول بی اهمیت به نظر برسند. بطور مثال فرد لازم نمی داند که به خاطر امتحان دادن باید به درمان اضطراب خود بپردازد. اما به مرور زمان این ها جمع شده و مشکلات متعددی را ایجاد می کنند. پیشنهاد می کنیم مقاله ” کاهش استرس “ را نیز در این خصوص مطالعه بفرمائید.
افراد هنگامی که با یک بیماری مواجه می شوند، در آن بازه زمانی دچار ترس موقت می شوند و این ترس بر تمام زندگی آن ها تاثیر می گذارد. اما پس از گذر از آن، دیگر به آن فکر نمی کنند. در صورتی که در برخی موارد آن ها به صورت جدی به درمان اضطراب ناشی از تاثیر ترس از این بیماری ها نیاز دارند. برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان از متخصصین ما در مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر،در خصوص نحوه درمان اضطراب می توانید با شماره تلفن 02144206861 تماس حاصل فرمائید.
میزان وحشت داشتن از یک عمل در افراد مختلف با یکدیگر تفاوت دارد. و این میزان در شرایط نرمال آرامش درونی فرد را نشان می دهد و دیگران هم متوجه این آرامش می شوند. اما در افرادی که نیاز به درمان اضطراب خود دارند، می تواند حتی به پرخاشگری و انجام اعمال خشن توام با افسردگی منجر شود.
شاید دیده باشید که برخی افراد از رفتن به مطب دندان پزشک ترس دارند. یا اینکه هر چه قدر با آن ها صحبت کنید سوار هواپیما نمی شوند و یا ترجیح می دهند از پله استفاده کنند و چندین طبقه را بروند اما سوار آسانسور نشوند. در این افراد میزان ترس بوسیله یک عامل خارجی تشدید پیدا کرده و موجب بوجود آمدن اضطراب شدید در فرد شده است. به طوری که فرد حتی با فکر کردن به این مسائل و یا دیدن صحنه هایی از آن اذیت می شود و استرس می گیرد. در نهایت عدم درمان اضطراب در این فرد باعث بوجود آمدن فوبیا شده است.
در این نوع ترس،میزان ترس فرد بیش از حد نرمال می باشد و همراه با حمله می باشد. در مبتلایان به این ترس دیده شده که حمله های شدید و آزار دهنده اضطرابی دائما در برخی محیط ها تکرار می شوند. به طور مثال فرد هنگامی که وارد مکانی شلوغ و پر جمعیت می شود دچار حمله می شود. از جمله این محیط ها می توان به پل عابر، دیدن نوع خاصی حیوان، محیطی بسته و غیره اشاره کرد. این حملات دلیل خاصی در گذشته هم می توانند نداشته باشند و فرد را درگیر خود کنند.
اختلال اضطرابی فراگیر، به عنوان یکی از زیرشاخه های اصلی این اختلال، با نگرانی پایدار و مزمن تعریف می شود. این نگرانی ممکن است حوزه های گسترده ای از زندگی فرد، مانند مالی، خانواده، سلامتی و حتی آینده را در بر بگیرد.
برای این کار روش های مختلفی شاید به شما توصیه شود. اما این موارد اغلب موجب کاهش و یا درمان اضطراب بصورت موقتی در شما خواهند شد. به طور مثال استفاده از داروهای آرام بخش تنها باعث می شود که شما در یک بازه زمانی احساس آرامش کنید و بعد از کم شدن تاثیر آن ها، این ترس هنوز در شما باقی است. ضمنا مصرف دائم این داروها قطعا عوارض زیادی دارند که شاید شما را از مصرف آن ها منصرف کند. اگر به دنبال روش درمان اضطراب خود بصورت موثر و دائمی هستید در ادامه با ما همراه باشید. برخی از روش های کنترل و بهبود موقت ترس موارد زیر می باشند:
اما همان طور که بیان کردیم این روش ها موجب کنترل اضطراب بصورت موقت می شوند و برای درمان اضطراب خود باید از روش دیگری استفاده کنید.
این اختلال نوعی از اختلال های شناسائی شده در مغز انسان می باشد. امروزه در اکثر کشورهای پیشرفته دنیا و به خصوص در آمریکا برای درمان اضطراب و سایر اختلالات مغزی از روش های پیشرفته ای استفاده می کنند. یکی از این روش ها درمان به وسیله دستگاه لورتا نوروفیدبک می باشد. دستگاه لورتا جدیدترین و پیشرفته ترین دستگاه تکنولوژی نوروفیدبک می باشد و از لحاظ قدرت و عملکرد کاملا با سایر دستگاه های نوروفیدبک متفاوت می باشد. این روش درمان بدون هیچگونه عوارض جانبی و دارای تائیدیه FDA می باشد که خوشبختانه چند سالی است که به ایران نیز وارد شده است. برای اطلاع بیشتر از نحوه کار این دستگاه و روش درمان اضطراب با آن می توانید مقاله مرتبط با لورتا نوروفیدبک را مطالعه کنید و در صورت داشتن هرگونه سوال با متخصصین ما در مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر با شماره 02144206861 تماس حاصل فرمائید.
این اختلال در حملاتی که به بدن فرد می کند ممکن است علائمی از خود نشان دهد که همانند بیماری های دیگر باشند. این علائم معمولا با ضربان قلب شدید و نفس تنگی و گیج رفتن سر همراه هستند. ممکن است در این موارد فرد به سراغ آزمایشات و پزشک های مختلف قلب برود و وضعیت خود را بیان کند. اما پس از دیدن آزمایشات خود و مشاهده سلامت جسمی و قلبی خود متعجب شود و بگوید پس چرا من چنین علائمی دارم؟ در این موارد فرد تنها باید به درمان اضطراب خود بپردازد و دارای هیچگونه مشکل جسمی نمی باشد. مغز انسان هنگامی که دچار اختلال می شود توانایی بسیار بالایی برای آسیب زدن دارد. این آسیب ها در حدی می باشد که ممکن است حتی فرد از حال برود و یا خوابیدن فرد را نیز مختل کند.
نکته: در روش درمان اضطراب با دستگاه لورتا ابتدا یک نقشه از مغز بیمار گرفته می شود و تمامی قسمت های آسیب دیده مغز در این نقشه پیشرفته نمایش داده می شود و فرد متوجه می شود که آیا دلیل این علائم اختلال مغزی اوست و یا مشکل جسمی دارد.
زمانی که فرد دچار اضطراب شدید در محیطی خاص می شود، در ادامه خاطره این حمله در ذهن او باقی می ماند. هر بار که فرد در آن محیط قرار گیرد، بار دیگر به یاد این خاطره می افتد و می ترسد که دوباره این حمله برایش اتفاق بیفتد. این ترسیدن از ترس قبلی، بعد از مدتی باعث می شود که او از این فضاها و حضور در برخی مکان ها دوری کند. در نتیجه با تکرار شدن این قضیه فرد دچار گوشه گیری و افسردگی می شود و فرد را دچار اختلالات دیگری نیز می کند. توصیه می کنیم مقاله “ حمله عصبی پنیک ” را نیز در این خصوص مطالعه کنید.
این اختلالات را همه در مراحل مختلف زندگی خود تجربه می کنند. متاسفانه این اختلالات بسیار جدی هستند و باید به سرعت درمان شوند. مخصوصا در زمانی که فرد دچار حمله و یا افسرده و گوشه گیر می شود. برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان از متخصصین ما در مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر،در خصوص نحوه درمان اضطراب می توانید با شماره تلفن 02144206861 تماس حاصل فرمائید.
از جمله مواردی که موجب افزایش میزان این اختلال می شوند می توان به موارد زیر اشاره داشت:
زمانی که شما با یک بیماری مواجه می شوید که در شما ترس بوجود می آورد میزان ترس شما افزایش می یابد. در این بیماران که تجربه حملات بیماری را دارند، ترس حمله ی دوباره و فکر به آن موجب آزار آن ها می شود و باید سعی کنند که به درمان اضطراب خود بپردازند تا از بروز مشکلات دیگر جلوگیری کنند.
علاوه بر بیماری های قلبی که علائم مشابهی با حملات اضطرابی داشتند، برخی بیماری های سیستم عصبی همانند (MS) نیز وجود دارند که ممکن است فرد اختلال خود را با آن ها اشتباه بگیرد. از دیگر بیماری هایی که ممکن است با اختلال اضطراب اشتباه گرفته شوند بیماری تیروئید می باشد.
زمانی که شما از یک داروی خاص استفاده می کنید، بهتر است از متخصصی که برای شما این داروها را تجویز می کند در خصوص عوارض جانبی ای که مصرف این داروها دارند سوال کنید و قبل از درمان اضطراب خود از آن ها آگاه باشید. برخی داروها وجود دارند که میزان ترس را در فرد به شدت افزایش می دهند. داروهای اعصاب و آنتی بیوتیک ها و غیره از جمله این داروها می باشند.
بیشتر افرادی که از مشروبات الکلی و مواد مخدر استفاده می کنند بدلیل اثرات مخربی که استفاده از این مواد در مغز آن ها می گذارد، دچار ترس و افسردگی می شوند. ضمن این که این افراد ترس ترک این مواد را دارند، در زمان استفاده از این مواد نیز دچار توهم می شوند. این توهمات و ترس از بازگست آن ها نیز موجب ترس می شود. در نهایت موجب بالا رفتن ترس و ایجاد اختلال در روند درمان اضطراب آن ها می شود.
اگر که شما به پزشک خود مراجعه کردید و او تشخیص داد که این علائم شما دلایل جسمانی ندارد، به احتمال زیاد شما دچار اختلال مغزی و روانی هستید.
برخی از عوامل در زندگی شخصی شما مثل شکست خوردن در رابطه عشقی می تواند موجب حملات روانی بشود. افسردگی ناشی از وقوع این اتفاقات نیز می تواند تاثیر بسزایی را بر افزایش ترس بگذارد. برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان از متخصصین ما در مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر،در خصوص نحوه درمان اضطراب می توانید با شماره تلفن 02144206861 تماس حاصل فرمائید.
این حملات مهم ترین عامل در افزایش ترس فرد می باشند و این اختلالات در افراد می تواند برای مثال به شکل فوبیا داشتن و غیره وجود داشته باشد و باید به سرعت درمان شود.
یک متخصص علوم اعصاب شناختی می تواند با استفاده از روش های مختلفی این اختلال را تشخیص داده و به درمان اضطراب شما بپردازد. ازجمله این روش ها می توان به مصاحبه با بیمار، چک کردن سوابق، صحبت با یکی از نزدیکان بیمار و گرفتن نقشه مغزی اشاره داشت.
این اختلال یک حالت ناخوشایند و مبهم است که به هنگام پیشبینی بروز خطری نامعلوم احساس می شود و باید درمان شود. (سادوک و سادوک، 2015). درمان اضطراب خود باعث انگیزه بسیار نیرومندی برای سایر رفتارها می باشد زیرا، هنگام وقوع حملات، تمام تلاش ارگانیسم صرف خلاصی از آن ها می شود.
در واقع این اختلال بیش از هر منطقی می تواند دلیل هر رفتاری باشد. با این حال هرچقدر که خود این اختلال ناخوشایند است، رهایی از آن و درمان اضطراب خوشایند و تقویت کننده است، به گونه ای که برخی افراد آگاهانه در خود ترس برمی انگیزند تا به لذت رهایی از آن برسند (روزنهان و سلیگمن، 1381).
این اختلال از سه نشانه جسمانی، شناختی و رفتاری تشکیل یافته است که با یکدیگر در تعامل هستند که به بررسی هریک از این علائم و نشانه ها می پردازیم.
علائم جسمانی شامل کلیه نشانه های بدنی این اختلال از جمله تپش قلب، تعریق، احساس گر گرفتگی، شل شدن عضلات و به طور کلی نشانه های مشتق از فعالیت شدید سیستم سمپاتیک می باشد.
علائم شناختی این اختلال شامل کلیه نشانه های افکار برانگیزاننده یا ادامه دهنده ترس هستند. مانند پیشبینی یا باور خطر، حمله، آسیب، سکته یا از دست دادن چیزی مهم.
علائم رفتاری نیز شامل کلیه رفتارهای مشتق از دو مؤلفه دیگر یا منتج به دو مؤلفه دیگر است که بارزترین آن ها، رفتار فرار یا اجتناب است. درمان اضطراب از طریق هریک از این سه مؤلفه می تواند آغاز شود و به سرعت سایر مؤلفه ها را درگیر کند (گریلون، 2005).
ترس ایجاد شده، سیستم شناختی را با خود همسو می کند و افکار و قضاوت های فرد مطابق با ترس برانگیخته می شوند. مثلا فرد ارزیابی ها و قضاوت هایی را در مورد کنترل پذیری، میزان خطر، مفید بودن، مدت ادامه و توان مقابله خود با ترس خواهد داشت. برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان از متخصصین ما در مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر،در خصوص نحوه درمان اضطراب می توانید با شماره تلفن 02144206861 تماس حاصل فرمائید.
در اوایل دهه شصت میلادی، ترس بیشتر به صورت تنش عضلانی بالا تعریف می شد (پرایس و بودزینسکی، 2009). از این رو نخستین تلاش ها برای درمان اضطراب از طریق بیوفیدبک، مربوط به اندازه گیری تنش عضلانی یا الکترومیوگرافی EMG بود. در نخستین کوشش ها از این دست، بودزینسکی و استویوا (1975 نقل از پرایس و بودزینسکی، 2009) مشاهده کردند که با کاهش در EMG پیشانی افراد مضطرب، میزان ترس آن ها کاهش می یابد.
همانند اولین موج نام گذاری شده توسط هانس برگر در 1929، اولین تلاش های صورت گرفته برای درمان اضطراب از طریق امواج مغزی و نوروفیدبک نیز با استفاده از موج آلفا و افزایش آن در مناطق پس سری مانند Oz انجام گرفت (بودزینسکی و استویوا، 1972 نقل از پرایس و بودزینسکی، 2009).
مطالعه جالب (رایس، بلانچارد و پارسل، 1993)، 38 بیمار GAD در چهار گروه درمانی تقسیم شدند: گروه EMG فرونتال، گروه نوروفیدبک با افزایش آلفا، گروه نوروفیدبک با کاهش آلفا و در نهایت گروه کنترل شبه درمان که تمامی مراحل نوروفیدبک بر روی آن ها اجرا می شد، اما عملا هیچ فیدبکی ارائه نمی شد. نتایج نشان داد که فقط گروه های EMG و افزایش آلفا بهبودی معنادار در میزان درمان اضطراب نشان دادند. بعلاوه بهبودی در گروه افزایش آلفا بیشتر از گروه EMG بود. مور (2000) و هموند (2005) در بررسی پژوهش های مربوط به نوروفیدبک بر روی ترس، اعلام کردند که اکثر مطالعات از تاثیر مثبت نوروفیدبک بر کاهش علائم و بهبودی اضطراب فراگیر، فوبی، وسواس پس از سانحه حکایت دارند.
در مطالعه ای دیگر، ساندهو، پائول و اگنیهوتری (2007) در پژوهشی به بررسی 2 تکنیک آموزش آرامش آموزی بیوفیدبک الکترومیوگرافیک و آموزش آرامش آموزی بیوفیدبک الکتروانسفالوگرافیک در درمان اضطراب فراگیر پرداخته اند. نتایج پژوهش آن ها نشان داده است که هر دو تکنیک در درمان اضطراب فراگیر موثر هستند.
ایسمونت، لوتسو و پاولنکو (2011) در بررسی نوجوانان 14-10 ساله مضطرب که تحت درمان نوروفیدبک قرار گرفته بودند، افزایش معناداری را در نسبت دامنه ریتم های آلفا و تتا، ریتم های حسی-حرکتی و تتا، بعلاوه فرکانس ریتم آلفا گزارش کردند. در گروه آزمایشی سطوح ترس در آزمون های روانشناختی کاهش یافته بود اما این کاهش معنادار نبود اما، کاهش معناداری در مقیاس های حقارت و ناامیدی در گروه مشاهده شد.
دریس و همکاران (2015) در مطالعه ای به بررسی اثرات درمان اضطراب با نوروفیدبک مبتنی بر QEEG بر نشانه های این اختلال پرداختند. نتایج پژوهش آن ها نشان داد که بهزیستی آزمودنی ها افزایش یافته و بهبودی معناداری در نمرات مقیاس های اضطراب دیده می شود.
سیرملی و ارتم (2011) در پژوهشی به بررسی اثربخشی نوروفیدبک مبتنی بر QEEG در درمان اختلال وسواسی جبری (OCD) و ارزیابی دوره بالینی علائم OCD پرداختند. آن ها 36 بیمار OCD مقاوم به درمان وسواس بصورت دارویی را انتخاب کرده و 84-9 جلسه درمان نوروفیدبک مبتنی بر QEEG انجام دادند. 33 نفر از آزمودنی ها بهبود بالینی در نمرات مقیاس وسواس – اجباری پس از درمان نشان دادند. این مطالعه شواهد خوبی را برای اثربخشی درمان اضطراب با نوروفیدبک در افراد OCD فراهم کرده است.
پژوهش های مرتبط با QEEG و اختلالات روانی جنبه های مختلفی از کارکرد مغز را بررسی کرده اند. یکی از پرتکرار ترین یافته ها درباره درمان اضطراب، آسیمتری موج آلفا (12-8 هرتز) و موج بتا (30-13 هرتز) در مناطق پیشانی- پس سری و دو نیمکره بوده است. به این ترتیب که در افراد اضطرابی، توان موج آلفا در مناطق جلویی سر از توان موج آلفا در پشت سر بیشتر بوده است. بعلاوه توان موج بتا در پشت سر از توان موج آلفا در جلوی سر بیشتر بوده است. در حالی که در افراد نرمال، وضعیت مغز کاملا خلاف این حالت بوده است.
یافته دیگر افزایش توان موج آلفا در نیمکره چپ نسبت به نیمکره راست و افزایش توان بتا در نیمکره راست نسبت به نیمکره چپ در افراد اضطرابی و افسرده است. این مسئله نیز خلاف وضعیت مغزی افراد سالم است(دموس، 2005).
در یک پژوهش گسترده که به مقایسه کارکرد مغز 9 گروه از اختلالات روانی با گروه نرمال پرداخته بود، سالتو و همکارانش (2005) با مقایسه 41 بیمار مبتلا به اضطراب فراگیر با گروه نرمال، دریافتند که گروه مبتلا نسبت به گروه نرمال سه تفاوت را نشان می دهند:
پس از معرفی لورتا، پژوهش های QEEG به سمت مکان یابی امواج درگیر در اختلالات پیش رفت. به عنوان مثال پژوهش لوبار، کونگیدو و اسکیو (2003) نشان داد که موج آلفای نیمکره چپ افراد مبتلا به افسردگی اساسی مزمن نسبت به نیمکره راست و در مقایسه با گروه نرمال توان بالاتری دارد. بعلاوه ژنراتور اصلی این توان بالا، به شکنج مرکزی چپ، و شکنج میانی فرونتال مربوط بود. یافته های این پژوهش طبق ادعای نویسندگان مقاله منطبق با یافته های پژوهش های PET و SPECT اسکن بر روی افسردگی بود. برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان از متخصصین ما در مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر،در خصوص نحوه درمان اضطراب می توانید با شماره تلفن 02144206861 تماس حاصل فرمائید.
از لورتا جهت بررسی تاثیر داروهای ضد اضطراب و افسردگی نیز استفاده شده است. در یکی از نخستین پژوهش ها از این نوع، تاثیر داروی بوسپیرون بر مغز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بوسپیرون در زمان پیک اثر خود (یک ساعت پس از مصرف) باعث افزایش توان موج تتا در ژنراتورهای مناطق پس سری و گیجگاهی می شود. این نتیجه دقیقا مطابق با پژوهش های PET اسکن بر روی بوسپیرون و با استفاده از اندازه گیری مصرف گلوکز در مغز بوده است (آندرر، سالتو و پاسکال-مارکی، 2000).
ذکر این نکته نیز لازم است که EEG و لورتا، امواج حاصل از فعالیت الکتریکی مغز را اندازه می گیرد در حالی که در PET آنچه اندازه گیری می شود، تغییرات در جریان خون و مصرف گلوکز در مغز است که خود این تغییرات ناشی از فعالیت الکتریکی نورون هاست. از این رو همخوانی بالای نتایج بین این دو روش قابل توجه است. در نهایت، در پژوهش سالتو و همکاران (2005) که به مقایسه 44 بیمار مبتلا به اضطراب فراگیر با گروه کنترل همتا شده پرداخته بود، افزایش معناداری در موج آلفا 1 (10-8 هرتز) با منبع تولید موج در دو ناحیه مغزی برودمن 8 (شکنج فرونتال فوقانی) و برودمن 18 (کونئوس، لوب اکسیپیتال) مشاهده شد. در مرحله بعدی سالتو و همکاران بیماران را به دو گروه درمان اضطراب با لورازپام و گروه درمان پلاسیبو تقسیم کردند. نتایج نشان داد که گروه درمان با لورازپام در مقایسه با گروه کنترل و پلاسیبو، دقیقا در همان نواحی برودمن 8 و 18 فعالیت موج آلفا کاهش معنادار یافت.
با توجه به نکاتی که در مقاله در خصوص درمان اضطراب ذکر شد متوجه شدیم که علائم دقیق این بیماری چیست و چه عواملی باعث می شوند که این بیماری تشدید پیدا کند و چه عواملی به بهبود آن کمک می کنند.
در ادامه مقاله درمورد روش های درمان اضطراب توضیح دادیم و بیان کردیم که این مشکل باید بصورت موثر و اصولی درمان شود. بنابراین بهترین روش درمان اصولی این بیماری استفاده از دستگاه لورتا می باشد که نسبت به سایر روش ها مزیت های زیادی دارد.
ممنون که تا پایان مقاله همراه ما بودید. برای دیدن نظرات مراجعین و نتایج درمان اضطراب با لورتا بر روی بیماران می توانید در منوی سایت، به قسمت گالری وبسایت مراجعه کنید. همچنین می توانید نتایج مراکز سایبر را در صفحه اینستاگرم سایبر به آدرس زیر مشاهده فرمایید: