عدم تمرکز

معرفی کامل 5 دلیل اصلی عدم تمرکز

همه ما درطول روز دچارحواس ­پرتی و یا عدم تمرکز می‌شویم، اما آیا واقعاً تمرکز مسئله مهمی است؟ شاید اگر در انجام فعالیت­هایمان تمرکز کامل داشتیم خیلی بهتر از پس کارها برمی‌آمدیم. حقیقت این است که اگر بخواهیم بهترین خودمان باشیم، باید تمرکز زیادی داشته باشیم تا بتوانیم از تمام توانایی‌های­مان به بهترین شکل استفاده کنیم.

در اینجا قرار است بیشتر با عدم تمرکز آشنا شویم. همچنین علت یا دلایل این حواس پرتی ها را در خودمان پیدا کنیم.

عدم تمرکز به چه معناست؟

همه می‌دانیم نیوتن افتادن سیب از درخت را مشاهده کرد ولی چه چیزی در این عمل ساده بود که باعث کشف جاذبه شد؟ این مشاهده  او بعداً با فکر عمیق همراه شد. معنای فکر عمیق و دقیق، آرام ­آرام خواندن، مکث کردن روی مطالب و یا کلمه ­کلمه خواندن نیست. بلکه منظور از تمرکز حواس، حضور ذهن ، کنجکاوی، فکر کردن دقیق و با تمرکز است. درواقع به معنای تار گیسو را دیدن است.

قصد دارم مژده‌ی یک خبر خوب و هشدار یک خبر بد را به شما بدهم:

خبر بد اینکه، با گسترش تکنولوژی و همچنین با افزایش مشکلات زندگی شهری و مدرن، عدم تمرکز حواس برای همه ما تهدیدی جدی به شمار می‌آید. در صورت اینکه همچنان مانند قبل به آن اهمیت ندهیم؛ آنچنان که باید از زمان و فرصت­هایی که جامعه دراختیارمان قرار می‌دهد استفاده نخواهیم کرد. علاوه ­بر این، گاهی حواس ­پرتی خسارت ­های جبران ناپذیری نیز به همراه دارد.

دلایل اصلی عدم تمرکز

امیدوارم اکنون اهمیت عدم تمرکز و وجود آن در اکثر انسان­ ها را درک کرده باشید؛ اما خبر خوبی که قولش را پیش‌تردادم، حالتان را خوب خواهد کرد.

تمرکز حواس امری ارثی و یا ذاتی نیست. یعنی اینطور نیست که بعضی افراد می‌گویند «از پدر و مادرش به ارث رسیده». تمرکز حواس امری اکتسابی است. این یعنی هر کدام از ما می‌توانیم به راحتی و با چند روش ساده به عدم تمرکزمان در هر کاری پایان دهیم. و چقدر حیف که به دلیل مسئله­ ای که به راحتی قابل حل است، توانایی­­ هایی را که داریم در فعالیت­ هایمان بروز ندهیم.

5 دلیل اصلی عدم تمرکز

حالا که اهمیت تمرکز و حواس جمع  را دانستیم نوبت به شناخت دلایل آن می‌رسد. قدم اول این است که بدانیم به عدم تمرکزمبتلا هستیم یا خیر؟ بعد از آن باید دلیل این حواس ­پرتی ها را در خود پیدا کنیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید مقاله “ عدم توجه و تمرکز در کودکان ” را نیز مطالعه فرمائید.

1. تأثیر روش تربیتی بر عدم تمرکز

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید، آرامش ذهنی هم مانند بسیاری از مهارت­های دیگر نیاز به آموزش دارد. حتی شاید لازم باشد این مطالب را در سیستم آموزش و پرورش کشور نیز گنجاند تا به حد بسیار زیادی از عدم تمرکز افراد جلوگیری شود.

احتمالاً همه­ ی ما این سخن معروف روانشناسان را شنیده باشیم «اکثر اختلالات رفتاری در بزرگسالی از دوران کودکی سرچشمه می­گیرد».

در این مورد، چیزی که بیشتر از همه اهمیت دارد، در وهله اول توانایی و تخصص مربیان دانش ­آموزان و در سپس والدین و صبر و تحملشان است. در این صورت فرد از همان دوران کودکی و نوجوانی به آرامش ذهنی و تمرکز خواهد رسید.

2. استرس و افسردگی در عدم تمرکز

بدیهی ا‌ست که اگر ذهن ناآرامی داشته باشید، قادر نخواهید بود که روی کارها و فعالیت­ های روزمره خود متمرکز شوید. استرس، اضطراب، نگرانی، افسردگی و این چنین موارد از دلایل اصلی ذهن­های نا آرام ما هستند که در نهایت موجب حواس ­پرتی خواهد شد.

هر یک از این دلایل علاوه­ بر مشکل عدم تمرکز می‌تواند مشکلات زیاد دیگری نیز به همراه داشته باشد. آنها را جدی بگیرد و در پی درمانشان باشید.

افسردگی و اندوه نیز طبیعتاً در بخش ­های زندگی هر فردی پیش خواهد آمد و جای تعجب ندارد که موجب عدم تمرکز شود. این حالت زمانی نگران­ کننده خواهد بود که بیش از حد معمولش طول بکشد. فرصت زندگی را باید غنیمت شمرد. ما به حدی در این جهان وقت نداریم که بخشی از آن را نیز صرف غم و اندوه بکنیم.

3. تأثیر کم ­تحرکی و ورزش نکردن بر تمرکز

ورزش علاوه ­بر بسیاری از فواید دیگری که دارد؛ باعث افزایش هوش و تمرکز بالا نیز می‌شود. اگر شما هم مانند بسیاری از افراد دیگر ذهن ناآرام و حواس­ پرتی دارید؛ تأثیر ورزش را دست کم نگیرید. ورزش ذهن آگاه را بیدار نگه می‌دارد و عدم تمرکز را درمان می‌کند. گاهی بی قراری است که باعث حواس پرتی می‌شود. ورزش انرژی اضافی که منجر به بی قراری می‌شود را هم مصرف می‌کند.

4. تکنولوژی

استفاده بیش از حد از شبکه ­های اجتماعی و تکنولوژی یکی از اصلی­ ترین دلایل عدم تمرکز حواس است. این مشکل تنها با برنامه ­ریزی و قرار دادن زمان مشخص برای استفاده از تلفن همراه یا حتی تلوزیون، قابل حل است.

5. بیماری و مصرف دارو

گاهی فرد، بیماری بخصوصی دارد که آن بیماری یا دارو­هایی که استفاده می‌کند باعث از بین رفتن تمرکز حواس می‌شود. لیکن گاهی خود عدم تمرکز یکی از علائم بیماری است. در ادامه مفصل­ تر در این باره بیان می‌کنیم.

دلایل دیگری نیز مانند تأثیر بی­­‌خوابی ، کسالت و خستگی و حتی نارضایتی شغلی باعث حواس ­پرتی خواهند شد. این سری دلایل و تمام مواردی که گفته شد می‌تواند مسبب عدم تمرکز افراد باشد. در درجه بعد راهکارهایی را باید یافت که بتوان با آنها این مشکل را برطرف کرد. برای مطالعه بیشتر در این باره به مقاله مفصل و کامل درمان عدم تمرکز سری بزنید.

چه بیماری ­هایی باعث عدم تمرکز می‌شوند؟

آنچنان که پیش­تر گفتیم، گاهی برخی بیماری­ها باعث حواس­ پرتی و عدم تمرکز ما می‌شوند. مقصود این نیست که وسواس فکری در این مورد ایجاد شود اما، اگر عدم تمرکز حواس را جدی­ تر از آنچه باید، حس کردید و یا علائم دیگر مانند مواردی که در زیر بیان شده داشتید؛ بد نیست با یک پزشک مشورت کنید.

  • کاهش محسوس حافظه
  • سردردهای مضمن و یا میگرنی
  • احساس خستگی مفرط
  • از دست رفتن ناگهانی هوشیاری
  • مشکلات هنگام خواب
  • بی­ حسی برخی از اعضای بدن
  • درد شدید قفسه سینه

در ادامه همان­ طور که گفته شد به مرور برخی از بیماری ­هایی که ممکن است در اثر آن ها تمرکز حواستان را از دست بدهید؛ می‌پردازیم.

  • کم خونی
  • بیماری­های هورمونی
  • تیروئید
  • دلیریوم
  • سوءتغذیه
  • عفونت مغزی
  • کمبود مواد مغذی بدن

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله “ اختلال نقص توجه ” را مطالعه فرمائید.

راه های افزایش تمرکز کدام اند؟

عدم تمرکز

همان طور که گفته شد، عدم تمرکز عوامل متعددی دارد و با حذف برخی موارد از زندگی و انجام برخی فعالیت ها می توان به بهبود آن کمک کرد. اما جدا از این روش های گفته شده و با پیشرفت تکنولوژی و علم، امروزه افرادی که نیاز به تمرکز بالا دارند مانند: مدیران، ورزشکاران حرفه ای، خلبانان و افراد دارای شغل های حساس و دانش آموزان کنکوری و غیره از روش های دیگری نیز می توانند برای افزایش تمرکز خود استفاده کنند. ( توجه داشته داشته باشید که ما برای از بین بردن عدم تمرکز هیچ گونه قرص و دارو و روش های درمانی همراه با عوارض جانبی را پیشنهاد نمی دهیم )

اما روشی که با پیشرفت علم در شاخه نوروفیدبک و با آمدن دستگاه های جدید همانند لورتا نوروفیدبک چند سالی می شود که در کشورهای پیشرفته برای ارتقا عملکرد ذهن و از بین بردن عدم تمرکز استفاده می شود، هیچگونه عوارض جانبی نداشته و پیشنهاد دکتر امین اسداله پور در مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر می باشد. برای دریافت مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر از متخصصین مراکز درمانی سایبر با شماره 02144206861 تماس حاصل فرمائید.

معجزه تلقین در تمرکز

درواقع تمام فعالیت ­هایی که ما در طی روز انجام می‌دهیم نیاز به تمرکز دارد. نوشتن یک مطلب، کشیدن نقاشی، تماشای یک فیلم، گوش دادن به یک سخنرانی و یا حتی آشپزی کردن هم نیاز به حواس جمع دارد.

بسیاری از ما ممکن است تحت تأثیر عواملی تمرکز خود را از دست بدهیم. قضیه عدم تمرکز برای خیلی از افراد به این صورت جدی که تا به اینجا بیان شد نیست. تنها باید علت این حواس پرتی را پیدا کنیم و سپس به دنبال راه حل آن باشیم.

در مقاله درمان عدم تمرکز به راهکارهای عملی و بسیار کاربردی اشاره خواهد شد. لیکن عامل دیگری نیز باید وجود داشته باشد و آن تلقین است.

شاید بسیاری از مشکلاتی مانند عدم تمرکز، حافظه ضعیف، استرس و.. با تلقین و باور ما درست شود. تلقین نوعی کمک به تمرینات است. همه ما داستان­های زیادی در این باره شنیده ­ایم اما توجه شما را به داستانی که در ادامه آورده شده هم جلب می‌کنم.

یک مهندس اتریشی در جنگ جهانی دوم جراحت بسیاری برمی‌دارد که در نتیجه به بیمارستان منتقل می‌شود. به دلیل خون زیادی که از دست می‌دهد، پزشکان درمان را بی‌فایده دانسته و ادامه نمی‌دهند. اما او در همان حال نیمه­ هوشیارش جملاتی را زمزمه می‌کند: «من تصمیم دارم زنده بمانم. تو نمی­میری، تو هیچ دردی احساس نمی‌کنی». او این حرف ­ها را با خود تکرار می‌کند تا به آرامش می‌رسد. پزشکان او را در ردیف مجروحات رو به مرگ رها می‌کنند. اما در عین ناباوری، حال جسمانی‌اش بهتر و بهتر می‌شود. سرانجام نیز با قدرت تلقین خود به­ طرز حیرت­ آوری از مرگ نجات پیدا می‌کند.

کلام آخر

عدم تمرکز دلایل زیادی می‌تواند داشته باشد. اما گام بعد از پیدا کردن دلیل، یافتن راه چاره و درمان حواس‌پرتی است. ولی پیش از هر کدام از این گام­ ها، هر یک از ما باید به اهمیت این موضوع در موفقیت ­های بزرگ و یا حتی فعالیت ­های روزمره، پی ببریم.

هرچند در طول مطلب به ساده بودن راه­ حل­ های این مشکل اشاره شد، لیکن افراد بسیاری به دلیل همین مشکل فرصت­ های زیادی را از دست دادند و یا قادر به نشان دادن تمام توانایی هایشان نبودند.

حواس ­پرتی یا هر مشکل رفتاری دیگری، شاید صرفاً یک عادت بد باشد. تمام عادت­ های بد ابتدا تنها خصلت­ هایی بودند که تکرار و سپس به یک روش زندگی و یا عادت تبدیل شدند. آنچنان که گفته شد رفتار­های ما در صورت تکرار عادت می‌شوند. از این ویژگی می‌توان برداشت خوبی هم داشت. با تکرار و تمرین مداوم حواس جمع خود را به یک عادت و روش زندگی بدل کنید و از درگیر شدن با عدم تمرکز جلوگیری کنید.

گاهی عمل­ های کوچک، نتایجی بزرگ در پی دارند. در تأیید این جمله، به­ عنوان حسن ختام این مقاله گفته‌ای از یکی از روانشناسان برجسته را عیناً بیان میکنم:

اگر این حس در شما شکل بگیرد که حواستان پرت می‌شود، کمک بیشتری به خود می‌کنید که تمرکز حواس نداشته باشید. ولی اگر دائم در هر شرایطی به خودتان بگویید حواسم را جمع می‌کنم و همیشه در هر شرایطی به این فکر باشید؛ این کمک مثبتی به شما است که حواستان را جمع کنید. همچنین می‌توانید در منزل یک نفر را مأمور کنید که دائم به شما بگوید حواست را جمع کن. یعنی شما را شرطی کند ولی آنچه مهم است اینکه خودتان بیشتر به فکر خودتان باشید و این مهارت به تمرین نیاز دارد.

لطفا صفحه اینستاگرام مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر را نیز به آدرس زیر دنبال کنید:

صفحه اینستاگرام مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر اینستاگرم سایبر(cyberneuro )

36 دیدگاه ها

  • narges, دسامبر 8, 2022 @ 13:18 پاسخ

    سلام و روز خوش
    من 40 سال سن دارم و الان چند سالی هست که تمرکز کافی ندارم
    مثل بچه های کوچکی شدم که همش میخوان از بازیگوشی کنند

    • کلینیک سایبر, دسامبر 14, 2022 @ 17:51 پاسخ

      سلام روز شما هم بخیر. عدم تمرکز به سادگی با لورتا قابل درمان می باشد. برای اطلاغات بیشتر تماس بگیرید

  • مریم, دسامبر 22, 2022 @ 08:07 پاسخ

    سلام مطالبتون خیلی خوب بود. به نظر من هم تمرکز داشتن یک عادت میتونه باشه. و استرس نگرانی بی قرا ی ها و فشارها میتونه اونو کاهش بده. حتی در مورد بچه هایی که بهشون میگن بیش فعال هم همین طوره اونا مشکلشون اضطراب هست بیشتر به نظرم تا تمرکز.

  • مریم, دسامبر 22, 2022 @ 08:08 پاسخ

    سلام مطالبتون خیلی خوب بود. به نظر من هم تمرکز داشتن یک عادت میتونه باشه. و استرس نگرانی بی قرا ی ها و فشارها میتونه اونو کاهش بده. حتی در مورد بچه هایی که بهشون میگن بیش فعال هم همین طوره اونا مشکلشون اضطراب هست بیشتر به نظرم تا تمرکز.ریشه در محیط زندگی از نوزادی و یا حتی جنینی دارد.

    • کلینیک سایبر, دسامبر 26, 2022 @ 16:44 پاسخ

      سلام، خیلی ممنون از توجه شما.

  • علی, مارس 7, 2023 @ 10:55 پاسخ

    سلام
    من قبلا روی حرف های دیگران و فکرهایی که دیگران نسبت به من میکنند خیلی فکر میکردم و آزارم میداد. به همین خاطر ورزش بسکتبال را شروع کردم. اولش خوب بود و حواس پرتی من را کم کرد اما بعدش دردسرساز شد. الان مدام خودم رو در یکی صحنه ی بسکتبال تصور میکنم که فکر میکنم که دارم بازی میکنم. طوری که نمیتوانم روی درسم یا هرچیز دیگری تمرکز کنم. تقریبا تمام لحظات دارم به بسکتبال فکرمیکنم. الان هم میخوام بسکتبال رو کنار بگذارم چون فکرمیکنم داره ذهنم رو تخریب میکنه. نظر شما چیه؟

    • کلینیک سایبر, مارس 7, 2023 @ 11:01 پاسخ

      با سلام، دوست عزیز برای حل این مشکل مراکز سایبر می توانند شما را کمک کنند. اما برای بررسی دقیق تر جناب دکتر اسداله پور باید شما را ویزیت کنند. برای دریافت نوبت ویزیت با شماره 02144206861 تماس بگیرید.

  • ماهان ر, می 30, 2023 @ 07:19 پاسخ

    سلام.لطفا کمکم کنید.خیلی درمانده ام.نمیدونم چکار کنم.
    من 2 سال قبل مادرم رو از دست دادم و به دلیل علاقه شدید و بیش از اندازه به مادرم چند ماه اصلا نخوابیدم.بعد از اون هم فقط گاهی 2 ساعت در شبانه روز و اون هم نشسته خوابم میبره از شدت خستگیه مغزم.بخدا الان 2 ساله من دراز کش نخوابیدم:-(((
    و الان تمرکز من رو هر کاری که میخوام انجام بدم منفیه 100 هست.مثلا پای لبتاپ میرم که یه فایل پیدا کنم،بعد از 3 ساعت میبینم 50 تا کار دیکه تو لبتاپ انجام دادم که همشون ناقص مونده.یا هر کار دیگه ای.به شدت تنبل و ناامید شدم.هیچ تحرکی ندارم و فقط منتظرم بمیرم.اعتماد به نفسم زیر صفر شده.ظاهرم به خاطر نخوابیدن این 2 سال اندازه 50 سال پیر و شکسته شده.و هنوز من تا یاد مادرم میفتم دقیقا مثل روز اول گریه ام میگیره.شاید عجیب باشه براتون ولی من یک مرد 40 ساله هستم.خجالت میکشم دیگه سر بلند کنم از بس شکسته شدم.این هم بگم که از قبل بیماری افسردگی ماژور داشتم.بیشتر وقتا هم دست و پام به شدت خواب میره.خلاصه حس میکنم یه جسد متحرکم و آرزوم شده مردن.قشنگ حس میکنم که مغزم قدرت هیچ تمرکزی نداره و ناتوانه از هر فکری.ببخشید سرتونو درد آوردم.امیدوارم همه سالم و سلامت باشن.

    • کلینیک سایبر, ژوئن 2, 2023 @ 19:56 پاسخ

      با سلام، متاسفیم بابت فوت مادرتون دوست عزیز. شما اگر که تصمیم دارید مشکلتان حل شود باید بطور هم زمان از تراپی و لورتا استفاده کنید و حتما توسط شخص دکتر ویزیت شوید تا بهتر بتوانند راهنمائیتان کنند. برای اطلاعات بیشتر با شماره 02144206861 می توانید تماس بگیرید

  • امیر, ژوئن 10, 2023 @ 02:44 پاسخ

    سلام خسته نباشید.
    من توپ بسکتبال به سرم خورده و خواستم بدونم مشکلی برای مغزم به وجود نیومده ؟؟ ضربه خیلی خیلی شدید نبوده ولی خب نگرانم ذهنم درگیره یه کم هم احساس خواب آلودگی و مشکل کمی در تمرکز هستم

  • امیر, ژوئن 10, 2023 @ 02:46 پاسخ

    سلام خسته نباشید.
    من توپ بسکتبال به سرم خورده و خواستم بدونم مشکلی برای مغزم نیوفتاده ضربه خیلی خیلی شدید نبوده ولی نگرانم ممنون میشم راهنمایی کنید علائم هم احساس خواب آلودگی زیاد و کمی مشکل تمرکز دارم .

    • کلینیک سایبر, ژوئن 11, 2023 @ 18:25 پاسخ

      شما باید توسط جناب دکتر ویزیت شوید. برای دریافت نوبت با شماره 02144206861 تماس بگیرید

  • مهسا, سپتامبر 2, 2023 @ 17:57 پاسخ

    سلام من الان ۲۷ سالمه بچه که بودم از نردبان افتادم مامام میگفت وقتی افتادی بعد ۱۰ دقیقه از دماغت خون اومد بعد چشاتو باز کردی اون وقتا منو دکتر نبردن الانم تو جمجمه‌ای سرم فرورفتگی هست از بچگی تمرکز ندارم الانم که زیادتر شده همه چی زود یاد میره الانم نمیدونم برم دکتر یا فقط من خیلی حساس شدم

    • کلینیک سایبر, سپتامبر 2, 2023 @ 21:07 پاسخ

      سلام، دوست عزیز عدم تمرکز و وسواس فکری شما بخوبی با لورتا قابل درمان می باشد اگر که فکر می کنید مشکل جدی دیگری ندارید و مشکلتان فقط عدم تمرکز هست و افکاری که در ذهنتان می آید. برای اطلاعات بیشتر با شماره 02144206861 تماس بگیرید.

  • بهار, سپتامبر 11, 2023 @ 03:49 پاسخ

    سلام ممنون از مطالب خوبتون من از وقتی کم کاری تیروئید گرفتم تمرکز حواس ندارم برای برگشتن تمرکز حواس حدودا چند جلسه لورتا نوروفیدبک لازمه ممنون میشم

    • کلینیک سایبر, سپتامبر 17, 2023 @ 19:31 پاسخ

      سلام، ممنون از توجهتان. تعداد جلسات بستگی به نقشه مغزی شما و تشخیص دکتر می تواند متفاوت باشد

  • حميد, نوامبر 2, 2023 @ 19:04 پاسخ

    سلام درمان پيش فعالى چه درمانى هـست بجز درمان دارو ى . ممنون

  • درود, نوامبر 11, 2023 @ 08:47 پاسخ

    سلام وقت بخیر تمرکز من پایین اومده به این شکل که اگر بین صحبت کردن بخوام یه مثال یا نمونه ای برای تأیید جمله اصلی ام بگم بعد از توضیح اون مثال، فراموش می کنم حرف اصلی ام چی بود و نمی تونم حرف اصلی رو ادامه بدم. هیچ وقت اینجوری نبودم و راحت حرفامو میزدم. حتی به تیزهوش بودن معروف بودم ولی الآن اصلا شبیه قبل نیستم و باید برای درست حرف زدن تلاش کنم. باید حواسمو معطوف کنم به موضوع تا بتونم جملات مرتبط بگم. اصلاً هم نباید مصداق و مثال بگم وگرنه قاطی می کنم. حتی اگر کسی عبور کنه یا به چیز دیگه ای نگاه کنم و لحظه ای بهش فکر کنم، کار قبلم یا حرف قبلم یادم نمیاد. بیشتر وقتا از دیگران میپرسم که داشتم درباره چی صحبت می کردم. بخواهش می کنم کمکم کنید چون وقتی با کسی صحبت می کنم و یادم میره موضوع حرفم چی بوده، خیلی خجالت می کشم

    • کلینیک سایبر, نوامبر 18, 2023 @ 15:49 پاسخ

      سلام، دوست عزیز مشکل شما با لورتا بخوبی قابل درمان می باشد. برای دریافت نوبت یا نیاز به مشاوره می توانید با شماره 02144206861 تماس بگیرید.

  • ali, نوامبر 16, 2023 @ 17:37 پاسخ

    سلام و عرض خسته نباشید
    من حدود چند سالی هست که جوری شده ام که به اصطلا حانگار گیج و منگ شده ام قبل اصلا اینطور نبودم اما یه چند ماهی هست که به شدت زیاد شده
    بخوام بیشتر توضیح بدم اینجوریه که انگار بدنم داره خودش عمل میکنه و من هیچ کنترلی روش ندارم سوالایی که میپرسن بودن فکر کردن بهش خود به خود جواب میدم قبلا خیلی روی چیز ها تمرکز داشتم جوری که از نحوه کار کردن بعضی ها ایراد می گرفتم و با یه خلاقیت کوچیک کارشون رو راحت تر میکردم اما الان کاملا منگِ منگ شدم جوری که کسی که رو در رو داره باهام صحبت میکنه فقط و فقط سرم رو تکون میدم اصلا نمی فهمم چی میگه و یا اگه هم بفهمم چی میگه یک ساعت بعدش یادم نیست چی گفته
    واکنش بدنیم خیلی خیلی خیلی خیلی کم شده قبلا جوری بود که موقع برخورد اجسام وقتی فقط 1 صدم ثانیه چشمم بهشون میخوره بدنم خود به خود حرکت میکرد و لازم نبود فکر کنم در موردش اما الان بهم برخورد میکنه و من هنوز دارم فکر میکنم که چیکارش کنم
    یا مثلا زیر نویس فیلم ها یا کتاب ها رو زود تر از چیزی که باشه می خوندم تحلیل میکردم می فهمیدم و حتی یه زمانی هم اضافه می اوردم تا بره قسمت بعدی اما الان نه تنها نمی فهمم انگار که فقط رو خونی می کنم اونم وقت کم میارم و بعد میگم اصلا چی گفت من نفهمیدم
    احتمال میدم مال کمبود وزن باشه یا کم خوابی (چون دکتر میگه 18 کیلو کمبود وزن داری نسبت به حالت نورمال و در روز شاید 6 یا 7 ساعت خواب مفید داشته باشم )
    داخل اینترنت هم هرچی میزنم هیچ راه حلی نمیاره اگه میتونید کمکم کنید که اصلا چیه این مرض کجا باید درمان کنم چیکارش کنم ؟؟ چون توی کل زندگیم اصلا یه همچین ادمی ندیدم که اینطوری باشه

    • کلینیک سایبر, نوامبر 18, 2023 @ 15:45 پاسخ

      با سلام، دوست عزیز برای دادن تشخیص قطعی نیاز هست که از شما نقشه مغزی گرفته شود و جناب دکتر شخصا شما را ویزیت کنند. برای دریافت نوبت یا نیاز به مشاوره می توانید با شماره 02144206861 تماس بگیرید.

  • فاطمه, دسامبر 15, 2023 @ 13:59 پاسخ

    سلام من خانم ۲۷ ساله ام نمیدانم چه شدن مثلااگربیخوام دروازه راقفل کنم فراموش میکنم همه یش باخودم میگم آیادروازه راقفل کردم یانه آیاآب شیررابستم یانه ده با نگاه میکنم که انجام دادم یانه چیکارکنم یه راهی به من نشان بدهید ممنونم

    • کلینیک سایبر, دسامبر 16, 2023 @ 23:48 پاسخ

      سلام، احتمالا اضطراب و وسواس فکری باشه مشکل شما با این نکاتی که گفتید. البته برای تشخیص قطعی نیاز به ویزیت حضوری توسط دکتر می باشد. اما نگران نباشید. قابل درمان می باشد. برای اطلاعات بیشتر با شماره 02144206861 تماس بگیرید.

  • نرگس, ژانویه 13, 2024 @ 17:43 پاسخ

    سلام، من ۴۰ سال دارم، حسابدارم، معمولا دائما اشتباه میکنم، گاهی وقتا حتی جمله بزرگی رو در صفحه نمی بینم، تقریبا مخالف کاری بدون اشتباه انجام بدم، در حالی که هیچ کس در حد علم حسابداری من نیست ولی به علت بی دقتی نمی‌تونم پیشرفت کنم، این مسئله من خیلی رنج میده

    • کلینیک سایبر, ژانویه 13, 2024 @ 18:33 پاسخ

      سلام، دوست عزیز بسیاری از افراد با شغل های حساس و نیاز به تمرکز بالا برای ارتقا عملکرد خود به ما مراجعه می کنند. مشکل عدم تمرکز شما هم قابل درمان می باشد. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 02144206861

  • n, ژانویه 22, 2024 @ 15:25 پاسخ

    سلام و ادب و احترام
    گاهی اوقات در ارتباط با دیگران تمرکز لازم را ندارم و حواسم کامل جمع نیس(منظورم مشغولیت ذهنی نیس)و بعد از چند ساعت کار سبک حالت منگ شدن و کم شدن تمرکز و آگاهی و آمادگی ذهنی پیدا می کنم که با استراحت و خواب برطرف میشه ولی بعد چند وقت مجدد برام پیش میاد
    گاهی اوقات با وجود استراحت کافی احساس میکنم شش دانگ حواسم جمع نیس ،گرچه اطرافیان متوجه نمیشن ولی خودم ب خوبی احساس میکنم ک آگاهی و آمادگی ذهنی لازم را ندارم
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    • کلینیک سایبر, ژانویه 22, 2024 @ 20:59 پاسخ

      سلام، همان طور که در مقاله توضیح داده شده است، لورتا باعث افزایش تمرکز می شود و افراد دارای مشاغل حساس و کنکوری ها از این درمان می توانند برای افزایش تمرکزشان استفاده کنند که مانند باشگاه مغز است. قطعا به شما دوست عزیز هم استفاده از لورتا را پیشنهاد می دهیم.

  • میثم, مارس 28, 2024 @ 18:57 پاسخ

    سلام.ازبچگی هیجان داشتم به طرز عجیب ذوق میکردم بالا پایین می پریدم حتی هنوزم در40 سالگی اینطوری هستم خیلی چیزها باعث ذوق هیجان غیرطبیعی و بعد سردرد من میشه.تمرکزم تقریبا صفر چون درونم همش هیجان دارم.انرژی نوسان داره و پشتکار ثبات قدم ندارم .ذهنم بشدت گیج سردرگم حیران اشفته است و اصلا نمی دونم دارم زندگیم چیکار میکنم.راه نجات می خواهم که به ظرفیت توانایی واقعی گشایش خودم برسم .ارتباطات اجتماعی صفر یا خیلی ضعیف شده..تقریبا به همه بدبین مشکوک هستم که کلاه بردار عوضی دروغگو ریاکار نباشند از هیچ کس مطمین نیستم.کمکم کنید بهره وری کیفیت زندگیم تکان بخورد

    • کلینیک سایبر, آوریل 2, 2024 @ 19:12 پاسخ

      با سلام، لطفا با شماره 02144206861 تماس بگیرید تا با استفاده از مشاوره رایگان تلفنی همکارانمان راهنمائیتان کنند.

  • علی اصغر شاه محمودی, آوریل 1, 2024 @ 13:47 پاسخ

    مطالب مفید بودن مخصوصا در مورد تلقین و ایجاد عادت‌های خوب و مفید و مثبت همانند حواس جمعی به کمک تلقین و جملات مثبت

    • کلینیک سایبر, آوریل 2, 2024 @ 19:13 پاسخ

      یا سلام، تشکر از توجهتان.

  • سعید صحرایی, آوریل 9, 2024 @ 12:59 پاسخ

    با سلام و احترام
    من ازشهریور سال 1400 دچار حواس پرتی شدم یه دوره دکتر رفتم ولی به خاطر دارو ها چاق شدم و گذاشتم کنار ولی مشکل بزرگ این حواس پرتی و دقت پایینم باعث شده که در محل کار م دچار مشکل می شوم .
    در صورت امکان کمکم کنید.

    با تشکر

  • خدیجه اتشکار, آوریل 9, 2024 @ 23:51 پاسخ

    سلام من بچه ای ۱۲ ساله پسر دارم که کمر درد وگاهی پا درد داشت رفتم دکتر ام آر ای گرفت خوب بود نوار مغز گرفت خوب بود رفتم پیش دکتر مغز واعصاب بعد از اینه رهاکین ۵۰۰ نصف قرص صبح ونصف قرص شب خورد دیدم در فکر فرو می رود وهر روز بیشتر وبیشتر در فکر فرو می رود ویا لبش کج می کند بعد سه هفته دوباره رفت پیش دکتر مغز واعصاب وگفتم این جوری است گفت برو پیش دکت اعصاب وروان رفتم ودکتر اس سیتا لوپرام ۱۰ شبی نصفی بعداز ۴شب یک عدد وقرص رسپیریدون نصفی شب وقرص رهاکین ۲۰۰ شب اول یک عدد بعد از شب دوم نصفی وشب سوم یک چهارم وامشب هم گفتم رهاکین را کلا قطع کنم راهنمایی کنید قطع کنم یانه ومی ترسم بچه ام تشنج کند من خدیجه اتشکار از شهرستان فسا شماره تماسم است خواهش میکنم راهنمایی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *