مهمترین ویژگی برجسته لورتا ، امکان اثرگذاری وتعدیل فعالیت نواحی عمقی مغز علاوه بر قشر مغز است که با روش های دیگر امکان پذیر نیست. به عنوان مثال با استفاده از لورتا می توان فعالیت منطقه آمیگدالا (که منطقه ای در عمق مغز است که مسئول اصلی در ایجاد و تولید هیجانات به خصوص هیجان ترس و اضطراب است) را تعدیل و اصلاح کرد و به روند درمان افراد مبتلا به اضطراب، سرعت و کیفیت قابل توجهی افزود. این امر قابل مقایسه با روش پیشرفته دیگر FMRI است که با دستگاه های بسیار گرانقیمت MRI و فقط به طور پژوهشی در آمریکا و اروپا انجام میشود. با این حال لورتا میتواند با همان دقت مکانی در مغز، و با سرعت زمان اعمال فیدبک تا ۲۴ برابر سریعتر از FMRI (که باعث تاثیر گذاری سریع تر و کیفیت درمانی بهتر میشود) کارکرد مناطق عمقی مغز را تغییر دهد. بعلاوه با این درمان، می توان به طور همزمان روی چندین و چند اختلال و چندین نقطه مغز کار کرد و تعداد جلسات درمانی را به طور قابل ملاحظهای کاهش داد. با این درمان میتوان کار کرد بیش از ۹۰۰ شاخص و نقطه /عدد در مغز را به طور همزمان تعدیل و اصلاح کرد. در حالی که در روشهای دیگر این میزان معمولاً در حد سه شاخص و نقطه/ عدد در مغز است.
مزیت دیگر، کاهش تعداد جلسات از حدود ۶۰ جلسه در نوروفیدبک معمول، و دوره چند ساله مصرف دارو در دارو درمانی به حدود ۲۵ جلسه در لورتا (بصورت دو جلسه در هفته )است که باعث میشود کل دوره درمان در حدود ۳ ماه طول بکشد. بنابراین میزان رفت و آمد و زمان صرف شده در این روش ،در مقایسه با روشهای درمانی دیگر، کاهش بسیار زیادی می یابد و از این رو برای زندگی شهری مدرن ،و افرادی که با محدودیت زمان و رفتوآمد مواجه هستند ،بسیار مناسب است. علاوه بر تاثیرات درمانی لورتا، که حیطه های بسیار وسیعتری را در بر میگیرد، از لورتا میتوان به عنوان ابزاری موثر و سریع برای افزایش و بهبود عملکرد ورزشکاران حرفهای ،کنکوریها، مدیران، نظامیان ،و افراد با مشاغل حساس و خاص ، وهمه کسانی که شغل های پر فشار و زمان کم دارند، و مایل به استفاده از روشهای دارویی نیستند استفاده کرد.
چه اختلالاتی را میتوان با لورتا درمان کرد؟
در حال حاضر از لورتا بر روی طیف گستردهای از بیماریهای خلقی و شناختی استفاده می شود .اما چند اختلال وجود دارند که لورتا بر آنها بسیار موثر است. این اختلالات عبارتند از اختلالات بیش فعالی همراه با کمبود توجه ،اختلالات یادگیری ،اختلالات اضطرابی و وسواس، تیک و توره.